Vad har vissa drag av Cocker Spaniels?

Cocker spaniel är kända för deras kärleksfulla personlighet och studsande energi. Om du funderar på att föra en cocker spaniel i ditt hem, här är vad man kan förvänta sig i form av beteende och allmänna personlighet. En Cocker spaniel är en aktiv hund med kraftig motion krav. Om inte utnyttjas på rätt sätt, kan de bli destruktiva och tar ut sin energi på ägarens tillhörigheter. Detsamma gäller om de lämnas ensamma under lång tid. Eftersom de föds upp för jakt, kan Cocker Spaniel ibland verkar hyperaktiva. I själva verket borde ett par dagliga promenader plus en vecka körs i parken vara tillräckligt med motion för att hålla de mest aktiva Cocker Spaniel nöjd. En Cocker Spaniel älskar strukturerad inlärning, och kommer att göra ganska bra i agility utbildning och förmåga arbete.

Cocker spaniel blir utmärkta husdjur och tenderar att vara mer antagning av barn än andra raser. Även om det naturligtvis varierar med varje enskild hund, en Cocker Spaniel är vanligtvis en dedikerad djur med stor lekfullhet. De gör utmärkta spela kamrater, men tenderar att harmas retas, vilket innebär att de lyckas bättre med äldre barn. Cocker spaniel kan dela ett hem med andra djur, bland annat katter, hundar, och även små däggdjur. Tidig socialisering är viktiga, men, och kan göra stor skillnad i hur hunden kommer att ta till förekomsten av andra arter.

Cocker Spaniel kräver en hel del trimning och klippning. Dagliga brushings uppmuntras, särskilt efter promenader i området och månatliga professionell trimning rekommenderas. Detta kan lägga upp på lång sikt, så det är viktigt att komma ihåg denna kostnad när man överväger denna ras.

Cocker spaniel kan ibland få sig en massa problem på grund av deras spårning förmågor. Dussintals Cocker Spaniel vilse varje månad försöker spåra sina ägare efter att de lämnat hemmet, om du inte har en inhägnad gård, lämna ditt Cocker Spaniel utomhus utan dig runt är en stor risk. Ensamhet och tristess är de två viktigaste orsakerna till dåligt uppförande i cocker spaniels. Så länge de är aktivt engagerade i den dagliga verksamheten i familjen, kan de blir utmärkta husdjur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.