Vad bör jag tänka på vid köp av Leash?

köpa ett koppel för ditt husdjur är inte så väldigt komplicerat, men några tips och tricks kan göra arbetet lättare. Det är viktigt att beakta vilken typ av djur som du har, de aktiviteter som du deltar i, och vilken typ av halsbandet du använder när du väljer ut ett koppel. Oftast är ett koppel används för att styra en hund, men koppel kan också användas på katter, kaniner och andra djur. När du köper ett koppel för ett litet djur, det finns nästan lika många överväganden samt en allmän nylon knäppa på koppel är förmodligen tillräckligt för dina behov. Det första du bör tänka på när man köper ett koppel är materialet. Koppel kan göras från nylon, läder och bomull, och varje material har olika fördelar. Bomull och nylon koppel, till exempel, kan tvättas, vilket innebär att om de får gyttjig eller vått, kan de fortfarande rengöras. Läder är stark och kan vara en stilren accessoar för en läder krage, men om du har en aktiv hund, kanske läder inte vara det bästa valet, eftersom det kan bli smutsig lätt. Det finns också flera olika typer i koppel finns. En grundläggande koppel ingår ett snäpp så att den kan förena ett halsband, och en slinga för din hand. Några koppel är utformade för att samverka med en sele, och delad vid utgången i två snaps som kan klippas i två ställen på selen, vilket gör det enklare för dig att kontrollera ditt djur. Förutom att köpa ett koppel av en viss längd, kan du också hitta en infällbar koppel. Denna typ av koppel har ett kick bifogas ett koppel som rullar upp inuti en handburen rulle. Trycka på en knapp drar i kopplet rygg eller släpper det så att djuret kan få mer utrymme.

Fäst och ögla för handen är också viktigt att tänka på när du köper ett koppel. Se till att nafsa passar den typ av kragen ni säkert, så att det inte kan komma undone. Också se till att den del av koppel avsedda för handen är tillräckligt stor, särskilt i fråga om material hanteras infällbara koppel. Du kanske också vill testa handgrepp för bästa komfort. Om du joggar eller cyklar med ditt djur, en handsfree-koppel kan vara ett bra val, men när du köper ett koppel för att knäppa på kläder eller en cykel, se till att det har en snabbkoppling i nödsituationer.

styrka ditt djur är en annan fråga när man köper ett koppel. Kontrollera att koppel är stadig nog att hålla djur, även om det drar sig starkt emot dig. Tjockare koppel kommer att bli starkare, så kommer tätt vävt dem. Några koppel inkluderar load ratings, vilket ger dig en uppfattning om huruvida de kommer att kunna hålla tillbaka ditt djur om han eller hon är hotad eller vill slåss med andra djur.

>

När du köper ett koppel, även skadar aldrig att få två. En säkerhetskopia koppel ser till att du har ett koppel tillgängligt om den du använder raster. Det är också användbart om du påträffar en lös djur, så att du kan koppel den och få den under kontroll. Kom ihåg att hålla ett koppel hands vid dörren och i bilen, så att du alltid har tillgång till en.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.