Vad bör jag tänka på vid köp av Cat Carrier?

En katt transportör är en mycket användbar sak för transport av katter och andra smådjur i en säker plats. Tillåta djuren att lösa medan flyttas kan leda till ökad stress för både djur och människor, och kan göra det möjligt för djuret att fly också. Det finns flera saker att tänka på när man köper en katt transportör inklusive vilken typ av djur och hur katten transportören kommer att användas. Funderar du på dina behov i förväg kan du köpa en katt transportör som passar dem, och hindrar dig från att köpa en annan vid ett senare tillfälle. Det första du bör tänka på när du köper en katt transportör är vilken typ av djur som transporteras. Cat transportörer fungerar bra för katter, naturligtvis, men de används också för andra smådjur som kaniner, eller avians som ankor och höns. Självklart, om transportören köps för en mycket liten däggdjur som en ekorre eller en igelkott, behöver transportören inte blir så stora. Större katter och några stora fåglar som gäss kommer att kräva större transportörerna att svara mot deras storlek.

Väg djuret transporteras så att du vet vilken typ av last katten transportören måste kunna bära. Vissa katt transportörer är billigt konstruerade och kan misslyckas vid en avgörande tidpunkt. Om katten transportören inte har en viktgräns som anges, ungefärliga vikten på djur i butiken med väskor för mat eller skräp för att se om katten transportören kommer att hålla upp. Kontrollera om det finns andra tecken på kraftig konstruktion liksom: titta på hur dörren till transportören är stängd, och om den låser. Vicka transportören för att se om det ger eller verkar lätt att bryta sig ur, liksom. Det är också viktigt att tänka på hur katten transportören kommer att användas. Om du tänker ta den på flygplan, kontakta flygbolaget för att ta reda på deras storlek begränsningar. Mätningar för att ta lufttrafikföretag på kabinen är vanligen mycket exakt, och du vill undvika att flyga ditt djur med lasten. Flygbolagen kan ha ytterligare restriktioner för mönster katt transportör som du bör ta i beaktande. De flesta flygbolag, till exempel, krävs hårt bärare snarare än mjuka väskor.

Om katten transportören är bara används i bilen och för korta resor, en mjuk transportör kan vara mer bekvämt. Soft bärare brukar likna kvittas påsar, och är utformad så att djuret att andas i komfort och se världen utanför. De flesta har ett utrymme under där du kan lagra tillbehör som leksaker eller koppel, och stadiga axelband tillsammans med handtag. Om katten transportören används för längre resor, vill du djuret att få mer utrymme, eller om du är orolig för att djuret kommer klo eller tugga sig ut, får en kraftig hård katt lastbäraren vara ett bättre val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.