Vad bör jag tänka på vid anställning av en sällskapsdjur modell?

Ingen vill behöva oroa sig för ett husdjur medan han eller hon är borta från hemmet. Många människor tycker inte om kennlar eller Djurpensionat tjänster och föredrar en mer personlig touch. Anställa en sällskapsdjur modell kan vara det bästa alternativet, men det lönar sig att kolla in ett sällskapsdjur modell eller husdjursvakt tjänst ordentligt innan du anlitar en att ta hand om ditt husdjur.

Först och frågar om det sitter erfarenhet. Hur länge har sällskapsdjur modell eller tjänsten varit i branschen? Har personen eller företaget har referenser tillgängliga? Om inte, kan du överväga att uppmana någon annan. Om så är fallet, kontrollera referenser istället för att bara acceptera dem till nominella värdet. Lär dig vilka typer av sällskapsdjur sittern har mest erfarenhet, eftersom du förmodligen inte vill anställa någon som tävlar i att ge Pet Care för katter om du har hund. också fråga om antalet tjänster och vårdnivå som erbjuds. Kommer sällskapsdjur modell helt enkelt stanna till, fylla ut mat och vatten skålar, låt ditt husdjur, och sedan lämna? Du kanske vill ha någon som kommer att tillbringa mer tid med ditt husdjur. Reda på om sällskapsdjur modell kommer att stanna en stund för att försäkra ditt husdjur äter eller spendera lite tid att leka med honom eller henne.

Kostnad är givetvis viktig, men du är nog villig att betala lite mer för högre kvalitet på vården. Ändå gör det inte ont att be om ett schablonbelopp eller en rabatt om du kommer att behöva det sitter i flera dagar eller använder tjänsterna regelbundet. Ta reda på om du måste betala i förskott, efter din retur, eller om du kommer att faktureras. Det är också lämpligt att säkerställa ett sällskapsdjur modell har tillgång till transport i en nödsituation. Kommer sitter kunna ta med ditt husdjur till veterinären? Se till att han eller hon vet vilken vet du använder. På tal om den vet, kanske du vill be honom eller henne att hänvisa ett sällskapsdjur modell eller husdjursvakt tjänst. En professionell hänvisning kan väga tyngre än en personlig och ger dig mer tillförsikt.

Var inte rädd att ställa frågor, ställa krav, eller införa begränsningar när hyra en sällskapsdjur modell. Detta är inte en vän gör dig en tjänst, du hyra denna person att göra ett jobb åt dig. Ställa relevanta frågor som kommer att tänka på, och göra det tydligt om du inte vill att den sitter så att någon annan längs när du besöker ditt hem för att vårda ditt husdjur. Inställning fasta spelregler hjälper sällskapsdjur modell vet vad som förväntas och kan också ge dig större sinnesfrid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.