Vad bör jag tänka på när man väljer en Dog Walker?

Hiring en Dog Walker kan vara en bra idé när du inte kan gå din hund så mycket som du borde. Du kan ofta hitta en bra hund Walker i ditt eget kvarter. Saker som du bör tänka på när du väljer en Dog Walker är vandraren erfarenhet, pålitlighet och känslor om hundar samt hur din hund beter sig med rollatorn.

Se till att din hund är vänliga nog att acceptera att gå på en promenad med denna nya person. En bra idé är att ordna en promenad med bara dig själv, vandraren och din hund med några andra hundar tillsammans. Din hund kan anpassa mycket lättare att upplevelsen av att ha en hund rullator om du går längs första gången medan Walker är promenader din hund. Pay the Dog Walker för detta särskilda inledande promenad, naturligtvis. Innan du ordna det går, se till att intervjua hunden Walker. Be honom eller henne varför han eller hon gå hundar. Svaret kommer alltid att vara att tjäna extra pengar, men när de fick frågan "Alla andra skäl?" The Walker bör uppriktigt uttrycka en uppriktig kärlek till hundar. Om han eller hon inte tycks älska hundar uppriktigt, inte anser att denna person i din hund. Sök efter en hund gångare som verkligen tycker om att arbeta med hundar och som tycks ha tålamod med dem. Du vill också ha någon som kommer att följa de lagar och kommer att städa upp efter din hund på promenader. Se till att hunden vandraren bär plastpåsar och även se till att koppel ska vara lämpligt för din hund, särskilt om många hundar allt kommer att vara på ett koppel.

Fundera på vandringarna kommer att ske i och tänka på trafiken avser, om något. Det är mycket viktigt att kontrollera hundens Walker's referenser och uppgifter om tillförlitlighet samt kontrollera och skriva ner hans eller hennes identifiering information, adress och telefonnummer. Var uppmärksam på hur din hund fungerar före och efter promenader. Även om det är naturligt för din hund som vill vara med dig, din hund bör åtnjuta som gick förbi hunden Walker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.