Vad bör jag tänka på när man köper en hund säng?

Det finns massor av stora valmöjligheter när det gäller att välja en hund säng: olika material, former och storlekar. Det är heller inte nödvändigt att kompromissa, eftersom en hund säng kan skräddarsys för att passa alla inredningar. Det finns i princip fyra olika typer av hund sängar.

Kudde sängar , den vanligaste typen, som är enkla runda eller rektangulära kuddar med olika fyllningar, från skum bovete. Cedar sängar är bra att upphäva loppor och box-våren sängar skydda äldre eller sjuka lederna. Nesting bäddar finns ofta i form av en donut och är perfekt för små hundar som gillar att krypa upp för att sova.

Futons är kompakta madrasser idealisk för resande. Upphöjda bäddar är gjorda av stål ramar och täcks med en madrass. De flesta av dem är vattentäta och rostfria och kan användas både inomhus och utomhus.

Specialty sängar finns också tillgängliga, inklusive ortopediska sängar till äldre hundar, till heta gosa kuddar och förhöjda sängar skydda hundar från utkast. Rulla ihop sliprar är den idealiska hunden sängen för resor, och stärka sängar häckar sängar med ett armstöd eller kudde. Bäddsoffor och påsar Bean finns också När du väljer en hund säng, börja med att utvärdera hur mycket du vill spendera. Du kan få grundläggande säng för ca $ 30 (USD), eller spendera över 600 dollar på en lyx designer säng. Nästa steg är att utvärdera storlek och personlighet din hund. Små och leksak föda upp hundar brukar föredra små sängar de kan krypa in, medan stora raser vanligtvis föredrar att sträcka ut sig på deras sida. Om din hund tycker om att sova i en utsträckt position, se till att du mäta honom att veta hur stor en hund säng du behöver. För ökad komfort, tillsätt ca fem inches runt. När du köper en hund säng, några funktioner är must-haves. Först och främst, se till att luckan är avtagbara och tvättbara. Behöva tvätta hela sängen är en onödig börda. Det andra måste du välja en hund säng som kommer att stå missbruk. Om du har en hund som gillar att tugga eller riva allt, en känslig satin säng är inte det bästa valet.

också överväga en vattentät säng för valpar och äldre hundar. Den innerfoder hindrar fukt från att förstöra utfyllnad i händelse av en olycka. Ytterst är det perfekta hunden sängen den som bäst passar din hunds personlighet och livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.