Vad bör jag tänka på när du väljer Pet groomer?

Välja rätt groomer för ditt husdjur är en enkel nog process om du vet vad du förväntar dig av ditt husdjur groomer. De flesta sällskapsdjur groomers är kvalificerade för grooming alla tamdjur, men hundar är de mest frekventa beskyddare för någon sällskapsdjur groomer. När du väljer en groomer ska du placera städningen av anläggningen över allt annat.

De flesta sällskapsdjur groomers klarar preparering någon hundras med tillräckliga resultat, men om du har din hund trimmas för att visa, Du kanske vill välja en professionell groomer som tävlar i din hundras och som är bekant med show kvalitet grooming. Bichon Frises, pudel och spaniel är bara några raser som kan kräva ett husdjur groomer med särskild erfarenhet. Vissa hundar, precis som nämnda Bichon, kräver regelbunden borstning, även om de inte visa hundar. Många korthåriga raser, såsom den tyska Shepard, Dalmatiner och Beagle, kräver inte lika ofta besök till sällskapsdjur groomer, men du ändå vill vara säker på din groomer kan hantera din hund.

finns några allmänna frågor kan du be dina potentiella sällskapsdjur groomer att säkerställa kvalitet. Fråga vad som ingår i deras standard grooming tjänst, samt vilka tjänster som är extra. Om din hund är särskilt nervös med främlingar, frågar vad uppmärksamhet kommer att ägnas åt att säkerställa dennes komfort. Dessutom kanske du vill kontrollera torkningen burar i anläggningen innan du lämnar din hund. Vissa sällskapsdjur skönhetssalonger har olika stora burar för att rymma alla olika storlekar av hundar, men det finns vissa som har liten mängd och får ta upp en hund i en bur som är för liten.

Om händelsevis du inte kan hitta ett lämpligt husdjur groomer, eller din hund eller katt, i förekommande fall, är alltför orolig för att lämnas, kan du kunna hitta en mobil husdjursvård service i ditt område. Mobila sällskapsdjur groomers har fullt utrustade lastbilar och skåpbilar som kan komma hem till dig för din och din hunds bekvämlighet. Det finns också husdjur groomers som arbetar från sina hem. I vissa fall ger detta en mer personlig upplevelse för din hund och teckningsoptioner bättre service för dig. Av de bästa sätten att hitta ett husdjur groomer du vill är att be folk du känner som har hund. Du kan också kontrollera med din veterinär för en remiss till en ansedd sällskapsdjur groomer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.