Vad är några traditionella metoder för att House träna en hund?

till hus träna med traditionella metoder, är hunden ges springa i ett utrymme som tillåter naturlig motion och rörelse, och kan befria sig själv när som helst. Bortsett från att vara den mest humana metoden ger detta dig som äger, mer frihet. Du kan lämna huset under längre tid om så krävs, till exempel gå till jobbet, utan oroande att hunden är alltför begränsade eller väntar på att befria sig själv. En populär metod för internutbildning din hund är låda utbildning. Det anses av vissa vara alltför restriktiv och potentiellt grym. Det kräver en hund att tillbringa största delen av sin tid i en liten låda tills utbildningen är klar. Hunden måste släppas ut för att befria sig själv, vilket kräver att ägaren är hemma och uppmärksam. För valpar, kan detta innebära att hunden utanför varje timme. För en vuxen hund, var fjärde timme, eller oftare om hunden visar obehag. Det enklaste sättet att hus träna en hund är att använda praktiskt tillvägagångssätt för att hålla hunden med dig när du är hemma, och begränsar det till en del av huset när bort. Restriktionsområdet kan vara ett kök, den eller badrum. Barn portar kan användas för att blockera ett rum som saknar dörrar. Om hunden är liten, kan du överväga att använda en lekhage snarare än ett rum. Plats mat och vatten inälvor i ena änden av området, tillsammans med en säng och säkra leksaker. Var noga när du hus tåget för att undanröja potentiella faror såsom rengöringsprodukter i låglänta områden, vassa föremål eller andra faror. Fastställa tidningar eller en kattlådan vid den motsatta änden av området.

Hundar kommer inte mark sover eller äter håll, och tar helt naturligt att eliminera den tidningen. Om du väljer en kattlådan, vara säker på att hunden eller valpen kan manövrera in och ut ur lådan.

förrän du har fått möjlighet att fullt hus träna din hund, kan hon befria sig på golvet när du är borta, så restriktionsområdet ska vara lätt att rengöra. Det är viktigt att du inte straffa henne för detta, eftersom hon inte förstår. Istället du vill göra positiva associationer med tidningar /kattlådan när du är hemma och arbeta med henne. Snart kommer hon att gå till tidningarna automatiskt om du är hemma eller inte. till hus träna din hund, titta efter tecken på att hunden har att eliminera, om hon spelar inom begränsat område, eller följa er i en annan del av huset. Hålla henne i koppel inne i huset tills hon är fullt hus utbildade. är den gemensam kontrollampa tecken upphetsad nosade på basen av möbler eller andra föremål, cirklande, huk eller försöker att lyfta ett ben. Det viktiga är att fånga pooch innan han eller hon faktiskt går på golvet. När du ser henne cirklande eller ser ut som hon tänker på att eliminera, klappa händerna för att distrahera henne, men inte tillrättavisa henne. Plocka upp henne och bära henne till "pottan plats" där hon ska ta bort.

Uppmuntra henne hit med hjälp av en trigger fras i en positiv, upphetsad röst som innehåller hennes namn. "Potta papper! Good Sheba! "När hon eliminerar på rätt plats påkostade beröm över henne. Hon kommer snart lära sig att associera papper eller låda med avtryckaren fras, eliminering och positiv förstärkning. Snart är det helt enkelt inte kommer att inträffa för henne att gå någon annanstans. När du hus träna en hund med tidningar eller en kattlådan, kan hunden ibland tvekar att eliminera utanför först, eftersom hon kommer inte att vara säker på om det är okej med dig. Detta är ett enkelt sätt. Om du har en trädgård, sätta tidningar utanför den plats du vill att hon ska använda. Eftersom hunden eliminerar på papper beröm henne med avtryckaren fras lägger till "Utanför potta! Good Sheba!" Dumpa innehållet på marken och beröm henne mer. Kasta bort tidningarna, men lämnar avföringen eller utspilld urin. Lukten kommer att locka henne tillbaka till platsen. Om du använder en kattlådan, lätt stänka smutsiga skräp på rätt plats utanför och upprepa utlösa fras. Hon kommer snart lära sig det är okej att eliminera utomhus utan strö eller tidningar.

Om hunden behöver för att eliminera på promenader istället, använder samma grundläggande metod. Ta ett blad i tidningen eller något skräp i en baggie, och låt hunden lukta på den. Uppmuntra henne genom att använda trigger fras. När hon eliminerar ge henne påkostade beröm innan plocka upp efter henne. När du hus träna din hund, kommer du att kunna fråga henne om hon måste gå ut och gå pott. Hon kan snurra cirklar, bark som svar, eller ilsket viftar svansen. Hon kan också titta mot dörren eller tass det. När du åker till längre perioder, lägga tidningspapper eller hennes kattlådan igen, och hunden vet att använda denna pott plats även med fritt spelrum i huset. Du kan också använda denna metod på natten om du vill undvika att behöva stiga upp för att låta din hund utanför.

Du kan normalt hus träna en hund inom några dagar till en vecka, men det kan ta längre tid beroende på hunden och hur mycket tid du lägger på att titta på och stärka henne. Precis som människor, vissa hundar tar längre tid att lära sig än andra, och antog hundar kan ha förtroende eller frågor missbruk som kan hämma lärandet. Var tålmodig och kärleksfull. Även vuxna hundar kan tränas hus. Framför allt hundar vill behaga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.