Vad är några tips för båtliv med hundar?

båtliv med hundar kan bli mycket roligt. De flesta hundar är ganska anpassningsbara till sjöss och många riktigt njuta av upplevelsen. Några tips som rör din hund kamrat säkerhet och komfort ombord kan göra båtlivet med hundar är en trevlig aktivitet.

Låt din hund att vänja sig vid båten och marinan.
Det luktar, sevärdheter och ljud av nya område kan ibland vara överväldigande för hundar. Innan du börjar båtliv med hundar, är det en god idé att förbereda dem för livet till sjöss genom att först låta din hund erfarenhet småbåtshamnen och dockad båten. Ljudet av båtmotorn kan skrämma vissa hundar, så att införa hunden till livet ombord småningom brukar hjälpa.

Kontrollera framåt för hund-vänliga parker och småbåtshamnar.
Ring eller e-post vidare till din planerade stopp för att se om de tillåter hundar eller inte. Kontrollera att du har minst en stark koppel på båten. En krok som utsetts för att hålla i kopplet när den inte används kan spara en hel del krångel söka båten för det när det är dags att lägga till i en småbåtshamn.

Ha en korrekt identifikation för din hund
Din hund ska ha en identifiering tagg för hans eller hennes krage som innehåller en småbåtshamn adress, slip nummer och telefonnummer. Om du har en dator ombord och märket har plats, kan du även inkludera din e-postadress. När du åker båt med hund, bör du ta också ett bevis på din hunds vaccinationer, för säkerhets skull.

Har allt du behöver för din hund ombord.

  • flytväst-Även om din hund är en bra simmare, om han eller hon råkar i vattnet kan detta få hunden till panik och slösar energi. En trött hund kan inte simma så bra. Plus kommer flytväst göra hunden lättare att upptäcka i vattnet och lättare att lyfta till undsättning. Innan du åka båt med hundar lade västen på dem på land och sedan låta dem försöka simma med västen på. Använd ett belöningssystem som ger dem hunden behandlas när de lyckas motstå att prova att repa eller bita västen bort.
  • filt eller handdukar på däck-Båt däck kan bli mycket varma. Precis som du behöver skydd för bottnar av dina fötter, se till att din hund har tillgång till kallt däcken att gå på. Filtar eller handdukar i skuggan är väsentliga delar för att få rätt på däck när du åker båt med hundar. Låt din hund tillgång till hytten för att undkomma hettan.
  • Gott om mat och friskt dricksvatten-Speciellt när det är varmt måste hunden hållas hydratiserade. Se till att ha ett stort utbud av färskt dricksvatten för din hund. Det är en bra idé att ge ditt husdjur en god drink innan han eller hon går simning annat hundar kan dricka en hel del av havsvatten som kan göra dem sjuka. Förvaras torrt hundfoder i en vattentät plastbehållare och har några extra burkar med hundmat till hands för nödsituationer.
  • Doggie potta-Doggie potties finns på djuraffärer. Vissa ser ut som ett plåster på gräs. Det är viktigt att ha ett särskilt utrymme för din hunds pott till havs. Du vill inte att hitta "överraskningar" överallt när du åker båt med hundar!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.