Vad är några Halloween Costumes For Dogs?

Varje år är fler och fler ägare inte bara plocka upp dräkter själva, väljer de också Halloween kostymer för sina hundar. När föräldrar och barn gå bus eller godis, det är inte längre ovanligt att se ett husdjur som åtföljer dem. De är trots allt betraktas som en del av familjen. Många ställen att bära vuxna kostymer är att svara på efterfrågan att också erbjuda ett urval av Halloween dräkter för hundar. Välja en kostym för ditt husdjur kan vara ganska uppgiften med alla de underbara alternativ som du har att välja mellan.

Många Halloween dräkter för hundar innebära separata delar, så om ditt husdjur är obekvämt att bära en del, kan den enkelt tas bort utan att ta bort hela outfit.

Vissa val för tikar är vacker prinsessa, fe, ängel och kostymer brud. Din "pretty girl" kommer att se ännu mer när du väljer ett av dessa outfits. För hund som är din lilla superhjälte, finns Indiana Jones, Batman, sheriff och Superman kostymer. Devil, pirat, Darth Vader, fånge och kostymer häxa är några alternativ för sällskapsdjur som har en älskvärda stygg streak. När du köper Halloween dräkter för hundar, har du ett bra urval att välja på om du funderar på att kamouflera sina arter. Ett lejon, humla, kanin och nyckelpiga är några av de mer populära kostym val. Elefanter, skunkar och apor är kostymer som är på den unika sidan och kan vara lite svårare att hitta i butikerna. Du kan alltid klä din hund i en varm hund klädedräkt, komplett med en bulle och krydda urval av senap eller ketchup. Om du vill klä upp din tonåring hund, cheerleader, fotbollsspelare och kostymer akademiker är tillgänglig. Några av de mer intressanta och ovanliga Halloween kostymer för hundar att de även Stängnätet, Leprechaun, eller fågelskrämma. Du kan också klä din hund upp i kostym baserat på några av dina favorit-karaktärer som Musse Pigg, Katten i hatten, Dora Utforskaren, Scooby-Doo, Shrek, Yoda, och Harry Potter.

Om ditt djur inte gillar att ha något som täcker hela kroppen, finns det fortfarande alternativ. En groom kostym för en manlig hund består av ett bib-like "smoking jacket" och ett par handbojor att bäras på kanten av tassar. En Tutu är lämpligt för en kvinnlig hund att bära. Det är fortfarande betraktas som en ballerina kläder och inte har den begränsningen att ha det på hela kroppen.

Köpa Halloween kostymer för hundar är inte för alla, är det dock en mycket bättre upplevelse när du infoga människans bästa vän i bus eller godis kul .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.