Vad är en automatisk Waterer för hästar?

Installera en automatisk waterer kommer att ta hand om din häst enklare och mer kostnadseffektivt. Den största fördelen är att din häst kommer att förbruka mer vatten som följd. Han kommer att njuta alltid har färskt, kallt vatten tillgängligt på sommaren och varmare, färskt vatten under vintern. Du kommer också att inte behöva ta itu med fryst hinkar eller yttre elvärmare under vintermånaderna. De många fördelarna med en automatisk waterer är uppenbara. För en sak du inte längre kommer att behöva påfyllning och rengöring hinkar. Detta innebär också att din häst inte längre kommer att konsumera döda insekter eller mygglarver när de reste sig en drink. Din häst kan bli infekterade med allvarliga sjukdomar, såsom West Nile-virus, helt enkelt från att dricka stillastående vatten. Stillastående vatten har varit en brottsling av häst sjukdomar så länge hästarna har domesticerade. Med hjälp av ett automatiskt bevattningssystem också bort comsumption av smuts och alger. En automatisk waterer kommer att kosta mellan $ 300 till $ 800 $ (USD). Du kommer också att gräva ett dike för att ansluta ditt bevattningssystem till din vattenförsörjning. Däremot kommer din automatiska waterer betala sig på mycket kort tid, plus att du kommer att upptäcka att din hästs hälsa kommer att gynna grately. Det finns flera varianter av automatiska waterer på marknaden. Vissa har Elvärmare byggdes för att hindra vatten från att frysa på vintern. Vissa kan installeras inuti ditt barn eller din hästs stall och andra är avsedda för betet. Det finns tillräckligt med modeller att välja vilken prisklass och specifika passar din hästs behov.

De flesta automatiska waterers antingen rostfritt stål eller aircraft grade aluminium. De är antingen flyta kontrolleras ventilstyrd eller paddla aktiverad. Hästar har en naturlig nyfikenhet som kommer att hjälpa dem att lära sig att använda och njuta av waterer snabbt. Flesta barns rapporterar att deras hästar lär sig snabbt och njuta av deras vatten mer eftersom automatiska waterer lägger underhållning till processen att få en drink. Den allmänna konsensus för praktiskt och effektivitet gynna de naturliga hästen waterers. Dessa går genom ledningar under marken och inte behöver en pump eller elektricitet för att köra utan helt enkelt lita på ditt vattentrycket. När hästen trycker nosen i fontänen paddla, kommer vattnet fylla skålen och han kan dricka.

Helst vattnet du ansluta till kommer från en brunn. Detta möjliggör vatten att förbli en konstant temperatur året runt. Vissa automatiska waterers har också en självrengörande system som tar vatten upp genom ett rör och avlopp outnyttjade vatten i en annan pipa. Sedan de återstående vatten avlopp och lämnar skålen ren.

För dem som är oroade över att övervaka den mängd vatten som din häst är tidskrävande, finns det olika konsumtion mätare som kan knytas till waterer. Flesta barns rapport som uttorkning problem elimineras på hästar som har en tendens att inte dricka tillräckligt. Detta är särskilt fördelaktigt för bearbetning av hästar och seniorer. Med hälsan hos din häst är din prioritet, kommer en automatisk waterer betjäna alla dina behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.