Husdjur ska tillåtas på ägarna "sängar?

slutändan är att välja om eller inte tillåta husdjur på sängar en individuell. Djur och människor har en lång historia av att sova tillsammans, trots allt, särskilt vid kallt väder. De flesta veterinärer som specialiserat sig på djurs beteende överens om att tillåta husdjur på sängar är inte skadligt, och kan i själva verket fördjupa den relation du har med dina djur. Eftersom många kattägare vet, djur djupt njuta tillbringa merparten av sin tid där de inte är tillåtna. Det finns några omständigheter som tillåter husdjur på sängar får inte vara en god idé. Individer som lider av allergier, till exempel inte ska sova med sina husdjur eftersom sällskapsdjur ilska kan förvärra deras allergier. Om ett djur är äldre och inkontinent, gör det möjligt för sällskapsdjur att sova på sängen kan resultera i ofta sanering. Om detta är fallet, kan du överväga att köpa en Liggunderlag eller speciella blöjor för djuret om du vill fortsätta att låta den på sängen. Om du har stora husdjur som stora hundar och du också sova med ett spädbarn, kanske du vill bannlysa hundarna tills barnet är större.

Redare som tillåter husdjur på sängar bör vara medvetna om att människor kan drabbas av loppor också. Flea kontroll är viktigt för hälsan på ditt djur och allmänna komfort runt huset, men det blir avgörande för om ägarna tillåter husdjur på sängar. Det finns ett antal alternativ loppa kontroll från kemiska lösningar till naturliga som kommer att eliminera detta problem. Pet aggressivitet kan också vara ett problem, särskilt med hundar. Om en hund morrar eller hotar att bitas, han eller hon skulle förvisas från sovrummet till ett bättre sätt kan läras.

Dela sängen med sällskapsdjur kan vara psykiskt lugnande. Många studier har visat att människor med djur lever lyckligare liv, och tenderar att vara mer känslomässigt balanserad. Djur är duktiga på att känna igen behov, och kommer att trösta människor som är stressad eller olycklig. Tillåta husdjur på sängar också uppmuntrar dem att ses som familjemedlemmar, och kommer att resultera i en djupare och mer tillfredsställande förhållande för alla parter. Många djurägare upplever också att tillåta husdjur på sängar ger en omedelbar trygghet, eftersom de flesta arterna kommer att reagera på ljudet av en paus, brand, eller någon annan typ av hot.

Vissa djurägare upplever sömnproblem på grund av sina djur vill spela på natten, istället för att sova tillsammans med sina ägare. Om detta är fallet, motionera och leka med djuren under dagen kan hjälpa till att trötta ut för kvällen. Katter, i synnerhet, är ökända för att vilja äventyr på natten, och kan ta lite tid att slå sig ner vid sängdags. Om problemen fortsätter, inte tillåta husdjur på sängar är ett alternativ, även om du kanske måste förbjuda dem från sovrummet också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.