Hur tar jag bort Skunk Lukt från en hund?

Du har säkert hört att det bästa sättet att bli av skunk lukt är att tvätta din hund-eller om du har riktig otur dig själv-med tomat juice. Detta är en gamla talesättet som inte fungerar. Det enda som är värre än skunk doft på din hund är den kombinerade lukten av skunk och tomat juice! Här är några av de bästa sätten att ta bort skunk lukt från din hund.

genast torka bort din hund med hushållspapper för att avlägsna vätska som inte har absorberats i ännu. Detta kommer att avsevärt minska effekterna av skunk lukt. Du kan använda kommersiella produkter. De i särklass mest effektiva sättet att få din hund lukta som en hund igen. Med hjälp av enzymer och mikrober, de effektivt och naturligt förstöra illaluktande föreningar att komponera skunk lukt.

Två effektiva produkter är jordens Balance-Skunk gratis och Petastic-Skunk Odor Eliminator . Du bör överväga att ha dessa på sidan innan din hund blir besprutade. Skunkar är nattdjur, så det är troligt att din hund kommer att sprutas på de mest olämplig tidpunkt, till exempel en kylig vårkväll precis som du håller på att gå till sängs. Dessa late night möten betyder att din lokala djuraffären som utför dessa produkter kommer troligen att stängas. Om du planerar att använda dessa produkter, inte använda några andra metoder innan eller efter ansökan eftersom de kommer att påverka aktiviteten av de enzymer som tar bort skunk lukt, vilket får dem att bli verkningslös.

>

Du kan använda Listerine eller någon annan antiseptiska munvatten. Applicera munnen tvätta till de drabbade områdena, låt det blöt i några minuter och skölj. Du kan upprepa detta som nödvändigt. Det är mycket viktigt att undvika att få detta eller andra kommersiella produkter i hundens ögon. Det kommer att sticka illa. Om din hund sprutas i ansiktet, vilket är mycket troligt, använd en handduk eller pappershandduk att noga tillämpa några rengöringsmedel. Du kan använda en lösning som uppfanns av Paul Krebaum, ett Illinois kemist:

  • 1 litern väteperoxid
  • nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
  • ? kopp bakpulver
  • nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
  • 1 tesked diskmedel

samman ingredienserna vid användning. Denna lösning fungerar för att ta bort skunk lukt på grund av en kemisk reaktion som inleddes omedelbart efter att kombinera ingredienserna. Om det sitter för länge, blir det ineffektivt.

Applicera blandningen till de drabbade områdena, låter det som i ungefär fem minuter och skölj. Om du behöver upprepa processen, måste du skapa en ny lösning, eftersom den kemiska reaktionen snabbt ut. Undvik att få den i ditt husdjurs ögon, näsa och mun.

Att handskas med en hund som har skunked är en usel upplevelse. Oavsett hur hemsk skunken lukt som utgår från din hund, kom ihåg att han bara uppfyller en instinktiv nyfikenhet. Din hund är troligen lider av detta möte mer än du är, bli besprutas med en skunk, speciellt i ögonen, är mycket smärtsamt att inte nämna att hundens luktsinne är mycket hårdare då som människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.