Hur stoppar jag My Dog från Chewing Everything?

När hundarna är unga, oftast mindre än ett år gammalt, det är ganska normalt för dem att engagera sig i betydande hund tugga. Utöver denna ålder, och vanligtvis cirka sex månader, kan valparna börja få lära sig att inte tugga på allt och allting. Detta ett viktigt beteende att undervisa för säkerheten för någon produkt i hemmet folket varmt om hjärtat, och även av hänsyn till den hund som kunde misstag tuggar eller kvävas av farliga föremål.

Hund tuggade kan fortsätta långt efter det första året av olika anledningar, och en av dessa är vanligen tristess, medan en annan är bristen på motion. Sleeping Dogs Tugga inte, så det är viktigt att se en hund har tillräcklig motion varje dag. Ett par timmars vandring, eller en timme på hund parken kan vara ett fantastiskt sätt att skära ner på hunden tugga, eftersom hunden normalt föredrar att sova hemma i stället för att attackera en sko eller en soffa för att lindra tristessen och överskottsenergi. Den verkliga nyckeln för att stoppa hunden tugga, förutom att få hunden mycket motion, är en del tillhandahålls genom ständig övervakning. Det kan antas att en hund vandrade bort från sin ägare sannolikt att hitta något att tugga på. Således är det viktigt att fästa hunden i koppel, och hålla eller binda till koppel till ett vakande person hemma. Detta innebär ägare kan erbjuda en automatisk korrigering om hunden börjar tugga på någonting. p

Rättelser kan varieras. De kan innehålla en sammanfattning nafsa i koppel och ordet "Nej!" Alternativt kan hundar hatar ljudet av småpengar i en burk och kan kan skakas varje gång hunden börjar tugga. Vissa människor föredrar en skvätt vatten för att hunden. Oacceptabelt rättelser omfatta skriker på hunden eller slå den, eftersom detta kan stress hunden till mer tugg beteende. Den andra hälften av denna ekvation är att ge hunden acceptabelt saker att tugga. Har ett litet antal tugga leksaker, som aldrig borde ha gamla kläder, skor eller något som tidigare tillhörde ägaren. Varje gång hunden tugga inträffar utföra korrigeringen, ge hunden den utsedda leksak, och om hunden tar det, även behandla hunden eller ge beröm. Detta sätt en hund kan snabbt lära sig att det finns en skillnad i hemmet mellan acceptabla och oacceptabla tugga poster.

Självklart kan det ta några månader att helt ta bort hunden tugga, och det är klokt att ha ett utrymme för en hund som är säker när ägaren inte kan titta på det. Lådor är utmärkta för detta ändamål, och även komma ihåg att det är mycket farligt för hunden att vara i delar av hemmet där man kunde tugga på allt som är farligt. Se till att få saker som elektriska ledningar från golvet, och försök att inte lämna strumpor eller skor runt att hunden kan hitta attraktiva. Utomhus måste du se alla växter som kan tuggas är ogiftiga, eftersom förgiftning kan vara ett bekymmer.

Normalt med ständig uppmärksamhet, korrigering, substitution och motion kommer de flesta hundar slut tugga beteende. Om det fortsätter, anser hört en hund tränare eller hund beteendevetare för fler tips. Dock kan de flesta människor lösa hund tuggar vanor med lite tid och uppmärksamhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.