Hur kan jag hindra mina katter från att spåra Strö runt huset?

Strö spårning och lukt är två problem som pesten kattägare. De flesta kattägare experimentera med ett antal produkter som tout "luktfritt" och "icke-tracking" förmågor, och ofta besvikna över prestandan av dessa produkter. Det finns vissa åtgärder som kan vidtas för att minska lukt och skräp spårning med katter, men ingenting kommer att eliminera problemet helt. Ett visst mått av röran är helt enkelt en del av djur förmyndarskap. är den utmärkande doften av skräp lukt orsakas främst av ammoniak i katt urin. Många clumping kull produkter koncentrera ammoniak, vilket ger en mycket stark och obehaglig lukt. Den fuktiga områden med starkt koncentrerad ammoniak kan också vara skadligt för katter, som kan inandas ångor eller skada sin tass kuddar på frätande ammoniak. Användningen av en kattsand gjord av fur spån eller återvunnet papper material kan bidra till att minska problemet genom att låta lukten att försvinna. Du kan behöva experimentera med olika typer av skräp innan du hittar en som minskar lukten problemet. Om du är orolig kull spårning märket på kullen du får inte göra någon skillnad, så fokusera på att hitta strö som luktar gott, eller åtminstone invändningsfria. Det är oerhört viktigt att tömma kattlådan ofta. Förutom att skära ner på dålig lukt, kommer den också att göra kattlådan roligare för katter att använda. Katter kommer att repa mer i en smutsig kattlådan, kasta skräp runt rutan området och sedan följa det. Vissa veterinärer rekommenderar även att använda en skräp låda för varje katt. Flera skräp boxarna kommer säkert inte att lösa skräp spåra problemet, men de kan skära ner på beteendeproblem som kissar utanför lådan eller slåss.

allt skräp som annonserar sig själv som "icke-tracking" bör ses med misstänksamhet. Som katter hoppa in och ut ur en kattlådan, kommer de oundvikligen att ta kull med dem. Inga mirakelmedel kommer att åtgärda problemet med skräp spårning, trots lyckönskningar av sällskapsdjur produkttillverkare. Det bästa anfallsvinkel för att förhindra strö spårning är att ta itu kattlådan själv. En omfattas kattlådan är en utmärkt lösning, eftersom katter inte kommer att kunna kasta skräp ur det. En omfattas kattlådan också kraftigt reducerar lukt frågor.

För att verkligen minska kull spårning dock en kull pad eller trampa rampen är ett användbart och oftast billiga verktyg. Del skräp boxarna kommer med ett anteckningsblock eller ramp byggdes, och medan de kan kosta mer, är de gängse kostnaderna värt det. När en ramp är korrekt installerat, måste katten gå på det samtidigt ut ur kattlådan. För kostnadsnedskärningar katt vårdnadshavare, en hemmagjord ramp byggd av trä och klädda med filt eller liknande material fungerar ganska bra. Strö som har fastnat på tassar katten kommer att bo på rampen, hålla dina golv rena så länge du håller rampen ren.

Även kull spårning kanske inte helt kan elimineras, kan dessa åtgärder bidra till att lösa problemet. Hålla sopade golv och dammsugas kommer också att skära ned på speciella material spåras runt huset, inklusive strö.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.