Hur kan jag förhindra My Cat från Komma åksjuk?

precis som människor, kan vissa djur, t. ex. katter, blir åksjuk. Katter är särskilt utsatta för att bli åksjuk eftersom de tenderar att inte njuta av att vara i bilen så mycket som de flesta hundar gör och tenderar att ta sig upprörd och stressad, medan den i bilen. Du kan förhindra att bilen sjukdom hos katt genom att få dem som används för bilresor gradvis, inte mata dem nära när det är dags att resa och genom att diskutera frågan med en veterinär som sannolikt kommer att kunna hjälpa dig att förhindra bil sjukdom hos katter . Ett bra sätt att börja för att förhindra bil sjukdom hos katt är att placera din katt i sin karriär i bilen utan att starta eller flytta bilen. När din katt är vana vid detta, ta en kort bilfärd med katten. Det är viktigt att katten associerar inte bilresor med alltid gå till veterinären eftersom detta kommer förmodligen aldrig att förhindra bil sjukdom hos katter. Katten är sannolikt att se bilen som en del av upplevelsen av att få ett skott eller på något sätt känner stress och /eller smärta under veterinärens undersökning.

Cats, liksom andra djur, har en snabb kräkningar svar i halsen. Ett sätt att förhindra bil sjukdom hos katt är att inte ge katterna mat i tre timmar innan bilen resan. Kolla på katten ofta under resan att vara säker på att han eller hon inte kräkning eller i nöd. Också vara säker på att transportören inte blir överhettad eftersom temperaturen kan vara varmare där inne än i resten av fordonet.

En veterinär kan ordinera medicin mot åksjuka för att förhindra bil sjukdom hos katter som tycks uppleva åksjuka från bilåkandet. Ibland kan en katt kommer över är åksjuk på egen hand när han eller hon vänjer sig vid att färdas i bilen regelbundet. Om du måste resa med en katt och katten verkar alltför stressad eller hyperaktiv att bosätta sig efter alla försök att minska sin bil sjukdom har misslyckats, kan din veterinär rekommendera ett kattdjur lugnande. En veterinär-ordinerats lugnande katt kan vara det enda sättet att förhindra bil sjukdom hos katter som inte lider av åksjuka, utan snarare är synnerligen angelägna om att resa i bilen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.