Hur kan jag förbereda mitt barn för Death of a Pet?

död om ett husdjur är aldrig lätt, oavsett ägarens ålder och livserfarenhet, men barn ofta verkar ta död på ett husdjur mycket svårare än föräldrarna, eftersom de inte har nytta av perspektiv. Äldre ägare kan förutse död ett husdjur redan innan sällskapsdjur kommer hem, men ett barn kan förvänta sig ett älskat djur att leva för evigt. Förbered ditt barn till döden av ett husdjur kräver en noggrann blandning av verklighet, fantasi, sanning och fantasi.

Först av allt, om ett barn uttrycker ett intresse för en specifik typ av husdjur, en hamster till exempel då föräldern måste ge honom eller henne med upplysande litteratur om detta djur. Det kan också vara videos som finns som behandlar djuren på ett barns nivå. Det är viktigt för föräldrar att diskutera alla aspekter av den föreslagna sällskapsdjur, från foder till underhåll livslängd. Små barn måste förstå att en levande husdjur lätt kan bli sjuka eller dö om ägarna inte mata den eller ta den till djuret läkare. Denna tidiga förståelse för de begränsningar som ett husdjur kan motivera barnet till att ge bättre vård.

Efter ett husdjur har införts för att familjen under en tid, kan barnen bli väldigt känslomässigt fäst. Ett husdjur kan bli ett barns känslomässiga förtrogne, ger en icke-dömande roll skiljer sig från föräldrar eller syskon. Det är det som gör döden för en sällskapsdjur så svårt för många barn. Mordet på en PET för vissa barn är inte annorlunda än döden av en mänsklig släkting. Det är viktigt att föräldrar och äldre syskon tillbringa tillräckligt med kvalitetstid med barn, så att han eller hon inte blir alltför känslomässigt investerat i ett sällskapsdjur. Detta är inte att föreslå fullständiga känslomässiga lossnar, men ett barn behöver känna att han eller hon också kan hitta empati med hans eller hennes mänskliga familjen. Det svåraste tid att diskutera döden för ett husdjur med ett barn är när sällskapsdjur faktiskt är döende. Barn får mening något är fel med ett husdjur, men att de fortfarande söka samverkan. Vissa djur har en naturlig instinkt att dölja sina verkliga hälsotillstånd, så ett barn kan bli förvirrade av djurets synes friska beteende. Det här är ett bra tillfälle att förklara den förestående död ett husdjur i sned termer. Tillbringa tid att komma ihåg alla de positiva erfarenheterna din familj haft med sällskapsdjur, och påminna ditt barn att PET har levt ett långt och lyckligt liv. Det kan vara bra att använda eufemismer som "sova" eller "spelar i Pet Heaven" i denna punkt. Mindre barn behöver inte höra alla detaljer om dödsfallet har ett husdjur, bara tillräckligt för att förstå behovet av att släppa taget. Ett viktigt steg för ett barn sörjde död ett husdjur är nedläggning. Om möjligt, låta barnet att planera och leverera en begravning för sällskapsdjur. Ta denna avslutande ceremoni på allvar, och belöna barnet med en behandling eller särskild resa efter gudstjänsten.

Barnet kan också vilja ta hand om en del av underhållet sysslor, såsom rengöring buren eller lagra bort sällskapsdjur tillbehör. Å andra sidan kan detta också vara alltför traumatisk för barnet, så du kanske vill ta hand om dessa sysslor själv medan barnet är borta. Undvik frestelsen att läka död ett husdjur med omedelbar köp av en ny. Barn kan till en början vill ha en snabb lösning, men de behöver också tid att återhämta sig känslomässigt innan på ett annat sällskapsdjur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.