Det är hälsosamt att Feed My Dog Vegetarisk Dog Food?

många människor nu antar en vegetarisk livsstil, finns det en ökad popularitet för utfodring av hundar vegetarisk hundmat. Även om det kan och hävdar att många människor, en vegetarisk kost är hälsosam, och förmodligen mer som kosten hos folk för hundratals år sedan, men detsamma kan inte sägas om hundar. Hundar är allätare, och opportunistiska ätare. Vilda hundar får mellanmål på gnagare, små fåglar och reptiler. Således hundfoder av något slag är inte precis "naturlig" i termer av vad en hund skulle äta i naturen. När hundar äter hundmat, den viktigaste komponenten är att se till att maten uppfyller säkerhetskrav. Den primära myndighet som tar upp det i USA är Association of American Feed Control Officials (AAFCO). Varje sällskapsdjur bör AAFCO certifieras för att möta en hund hälsobehov. Vidare har studier på hundar som är vegetarian visas hundar saknas i de grundläggande näringsbehov, särskilt kalcium. Det kan vara möjligt att komplettera vegetarisk hundmat med lämpliga vitamin-och mineraltillskott så att hundens kost är balanserad. Detta bör ske under överinseende av en veterinär. Efter att ha bytt en hund till vegetarisk hundmat, bör man ha hunden undersökt en till två månader senare för att få allmän hälsa utvärderas.

Tecken på att en hund inte kan tolerera vegetarisk hundmat väl innefattakräkningar eller diarré, håravfall, nedsatt energi, eller bara visas "off-color. " En av de vanligaste ersättare protein som kött i de flesta hund livsmedel är sojaprotein. Vissa hundar, som vissa människor tål inte soja bra.

Ytterligare problem med vegetarisk hundmat kan uppstå om hunden mat innehåller inget kött biprodukter, såsom ägg, till exempel, och är helt vegansk. Medan vissa hundar kan göra mycket bra med vegetarisk hundmat, svarar många hundar inte bra till en helt vegansk kost. Det är mycket utmanande, även med tillskott, att helt uppfylla hundens näringsbehov med vegansk mat. En del hundar inte svarar bra på vegetarisk hundmat, även om det innehåller animaliska biprodukter. Så man bör tänka på att en slutändan kanske måste mata hunden köttbaserade mat. Om det av personliga skäl, är oacceptabelt, kan man eventuellt överväga att inte ta på en hund, om hunden har haft dokumenterad framgång med en vegetarisk hundmat kost.

Om man vill byta en hund till vegetarisk hundmat, bör man bara köpa mat som har AAFCO testad och uppfyller alla näringsmässiga normer för hundar. Det finns många märken som erbjuder denna certifiering, och man kan hitta de mest sorten på foder butiker, eller i stort djuraffärer. Det finns också böcker ägnas åt att göra vegetariska livsmedel för din hund. Vissa av dessa recept kan också träffa AAFCO standarder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.