Behöver jag verkligen att borsta My Pet’s tänder?

Men 30 sekunder är egentligen allt som behövs för att borsta sällskapsdjur tänder effektivt om du koncentrera dig på området under tandköttet-line.

alltid borsta på utsidan av överkäkens tänder under tandköttet-line eftersom det är det största steg man kan ta för att förhindra parodontit i din katt eller hund. Krispigt sällskapsdjur och behandlar som är hälsosamt för tänderna bidra till att undanröja en del av den dagliga plack som byggs upp på valpens tänder, men de är inget substitut för 30 sekunder om dagen som du behöver för att borsta sällskapsdjur tänder. Det är bäst att börja borsta valpens tänder när han eller hon är fortfarande en valp eller kattunge, men det finns sätt att borsta även de mest uppoffrande sällskapsdjur tänder. Du kan borsta valpens tänder med mindre motstånd Om du följer dagligen borsta tänderna med en behandling och /eller en promenad. Var noga med att ge behandling och /eller gå omedelbart efter att du borsta valpens tänder, som du vill att ditt husdjur att associera borstning med belöning (s). Innan du någonsin börjar borsta sällskapsdjur tänder, ska du bara låta honom eller henne att äta några av tandkräm. Det gör man genom att mata det till ditt husdjur på ditt finger och sedan ge lite ringar under tandköttet-linje med det. Återigen bör du siktar på 30 sekunder borsta under tandköttet-line på utsidan av överkäkens tänder, men det kan ta en stund innan ditt husdjur kan du uppnå detta mål.

Aldrig använda mänskliga tandkräm eller en mänsklig tandborste att borsta sällskapsdjur tänder. Human tandkräm är skadligt även för människor förtäring och kan vara mycket giftiga för husdjur. Du bör inte använda bakpulver att borsta sällskapsdjur tänder antingen som ditt djur behöver speciella ingredienser som gjorts för att ta bort plack från djurens tänder samt rätt borste för att passa djurens tänder.

Du kan köpa kit som har allt du behöver för att ordentligt borsta sällskapsdjur tänder. Tandborstning kit för hundar innehåller ofta en tandborste med två huvuden, en finger-borste och antingen kyckling eller nötkött smaksatt doggie tandkräm. Kit för katter har oftast en tandborste, ett finger-borste och antingen kyckling eller malt smaksatt kitty tandkräm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.