Vilka olika typer av Flea Behandlingar för hundar och katter?

Det finns många loppor behandlingar för hundar och katter, alla med sina egna meriter. Oftast föredrar nu aktuella mediciner som Advantage? eller Frontline?, som tillämpas gång i månaden och har en tendens att döda de flesta loppor. För en dålig loppangrepp, kan dessa inte fungerar tillfredsställande och kan behöva tillämpas oftare. Utöka utvärtes behandlingar med andra metoder för att döda de flesta lopporna ofta krävs i dessa fall. Ett snabbt sätt att bli av med mest loppor är antingen genom en loppa bad, eller genom att använda loppa schampo. Flea schampo innehåller ofta ingredienser som pyrethriner, vilket kommer att eliminera de flesta loppor. Medan de flesta hundar tolererar loppan bad med mycket tålamod, dessa typer av lopp sjukdom, speciellt när andra bad brukar inte kan tolereras av de flesta katter. Du kan bada en katt, men du ofta gör det på egen risk. Tillfällig katten har inget emot, men de flesta avskyr nedsänkning i vatten.

För katter, kan man också använda en rad olika loppa behandlingar i form av pulver eller sprayer, som även finns tillgängliga för hundar, menade att döda loppor på kontakt. Medan dessa loppa behandlingar kan vara effektiva, de har nackdelen av att vara potentiellt farlig för människor, särskilt barn. Eftersom pulver eller spray kvar på pälsen, kan människor petting djuret enkelt överföra några av bekämpningsmedel till sina händer. Om händerna är inte tvättas efter Petting ett djur, kan detta resultera i vissa bekämpningsmedel överlåtelse till mynningen.

Mindre populär loppa behandlingar ingår loppa kragar. Dessa är inte bara ska döda loppor, men också för att slå tillbaka loppor. Problemet med de flesta loppa kragar är att de tenderar att vara ganska begränsade. Ofta gör hålla loppor bort runt hals och ansikte, men får inte avskräcka loppor längre bort från kragen. Speciellt med större djur, loppis halsband är ofta ineffektiva loppa behandlingar och liknande sprayer och pulver släpper de bekämpningsmedel som helst, vilket bekämpningsmedel exponering för människor.

Några loppa behandlingar finns nu i muntlig form, som Capstar ? och Program?. Dessa är en gång per månad piller ges till hundar och katter att bromsa tillväxten av lopporna så att de inte kan föröka sig och inte bita. Vissa djur tål inte muntlig loppa behandlingar bra, men de utgör ett intressant alternativ till aktuell loppa behandlingar. En gång i månaden aktuella behandlingar, som Advantage och Frontline, har fördelen att döda loppor det ögonblick de biter ett djur. De kan också stöta bort myggor och fästingar. Vanligtvis brukar Aktuellt placeras på halsen eller i små droppar ner på baksidan och tas upp av huden. Oro existerar om människors exponering för dessa behandlingar. Båda dessa Aktuellt råd att lämna en hund eller katt utanför i flera timmar efter behandlingen så att man inte är i kontakt med den våta aktuella. Ibland veterinärer rekommenderar att byta tillbaka från en lokal till en annan för att hålla loppor från att bygga resistens mot de bekämpningsmedel som de innehåller.

Andra möjliga loppa behandlingar inkluderar en mängd " naturliga "metoder för att avvärja loppor. Dessa inkluderar omfattar mattor med kiselgur, en form av pimpsten, som suger upp vätskan och i huvudsak torkar lopporna, som orsakar död. Rengöring med ånga mattan och använder eteriska oljor som Pennyroyal kan också minska loppangrepp. Tvätta sängkläder för sällskapsdjur och dammsugning dagligen kan hjälpa också. Vissa husdjursägare svär med vitlök och /eller öljäst i ett sällskapsdjur mat, eftersom loppor brukar inte tycka om smaken av djur som konsumerar dessa ingredienser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.