Vad finns några enkla sätt att jag kan vara mer miljövänligt?

Vi behöver inte göra radikala förändringar i vår livsstil för att börja bli mer miljövänliga. Även om det är sant att större påverkan vi kan göra för att minska miljögifter och avfall som hamnar i landet fyller det bättre för miljön, bara börja göra mer miljövänliga val är en nödvändighet. Annars kan många människor inte ens börja försöka bli mer miljövänliga. Ett bra sätt att börja bli mer miljövänliga är att återvinna allt som är möjligt, minska avfall och återanvända så många objekt som du kan. Du kan också cykla eller gå mer att skära ner på den tid du spenderar kör ditt fordon. En del människor avstår från sin bil helt och hållet för att minska skadliga kolmonoxid (CO) från förstör miljön Men för dem som känner att de behöver en bil här kan tyckas omöjligt. Människor på landsbygden får inte ha andra typer av transporter tillgängliga. Om alla som kör körde bara när de behöver och inte i onödan utflykter till lokala företag som de kunde gå till exempel, skulle det göra någon skillnad i storleken på fordonets utsläpp av COPromenader och cykling är bra alternativ för många och ger motion också. Samåkning till arbete är också ett bra sätt att minska koldioxidutsläppen från överskott användning av fordonet.

Återanvändning av objekt snarare än automatiskt kasta ut dem är ett enkelt sätt att bli mer miljövänliga. Till exempel kan plast livsmedelsbutik påsar återanvändas som soppåsar och aluminiumfolie kan ofta användas mer än en gång. Donera gamla kläder som fortfarande är i gott skick till välgörenhetsorganisationer håller den ur marken fylla och hjälper dem som inte har råd att köpa nya kläder. Slet, färgas eller föråldrade bitar kanske kan skäras i trasor för rengöring dukar. Använda trasor i stället för pappershanddukar för rengöring är också mer miljövänligt.

Köpa livsmedel i lösvikt hjälper till att eliminera överskott förpackningar. När du köper mat i förpackningar, återvinna kartong och annat förpackningsmaterial är möjligt. Om du gör en punkt att platta kartong paket från alla objekt du använder i en månad, skulle du antagligen bli förvånad över hur mycket förpackningar man lägger till. Om vi var noga med att återvinna, återanvända och minska avfallet när vi kan det kan göra en skillnad för hälsan hos vår miljö.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.