Vad bör jag tänka på vid köp av Scratching Post för min katt?

En skrapa post är ett utmärkt köp för både kattens hälsa och din allmänna nivån på förstånd. Katter med en bra skrapa meddelande kommer att använda tjänsten för att påverka sina klor i stället för dörrar och möbler, speciellt om du introducera din katt till en sprätta post tidigt. Skrapa tjänster kommer i alla typer av konfigurationer, från släta stolpar monterade på stadig grund att katt träd som ger katten att klättra, utforska och vila. En av de viktigaste sakerna att tänka på när du köper en skrapa inlägget är vad den är tillverkad av. Om du har problem med en katt som repor möbler eller mattor, till exempel, vill du undvika en repa inlägg gjorda av klädsel material eller mattor. Många katter som hampa eller sisal repas tjänster, eftersom de ger en stor sprätta material och de spraka glatt när repad. Skrapa tjänster kan också vara gjorda av papp eller trä.

storlek är också viktigt. Helst bör en repa tjänst vara lång eller lång nog för en katt att sträcka sin hela längd utefter det, vilket kan vara ett problem i små hus och hem med begränsat utrymme. Vissa klia tjänster är utformade för att glida över dörrhandtag eller passa i hörnen, vilket gör dem lämpliga för hushåll med begränsade praktikplatser. I samtliga fall bör repor tjänsten vara kraftiga nog att det inte kommer tip eller minska medan katten använder det. Leta efter en tung skrapa inlägg med en bred bas, eller överväga att använda en skrapa tjänst som ligger längs golvet. Om du har mer utrymme, en repa inlägg med extra funktioner som en katt torn kan vara trevligt. Många företag gör sprätta tjänster som är kombinerade med holkar och strukturer för att klättra, som kan hålla din katt frisk och underhöll. Ofta kommer en katt träd ingår också olika leksaker för att stimulera din katt fantasi, allt från pipande möss till falska fåglar. En katt torn kan även material med olika strukturer, vilket kan vara en njutning för din katt.

När du först ta en repa post hem, du katt kanske inte från början bli spännande. Sätt skrapa inlägget nära kattens sovande eller slappa område att börja med, och se till att berömma katten när han eller hon använder repas post. Du kan också locka katten med kattmynta eller behandlar, och du kanske vill täcka olämplig sprätta områden som möbler med tung plast för några dagar, för att uppmuntra katten att använda sprätta post. När din katt vänjer sig, kan du flytta skrapa post till en lämplig plats. Se till att ersätta det som materialet nött.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.