Vad är en AI?

en AI är en typ av lättja, Alfapet spelare kan känna till AI, som finns med på listan över officiella två bokstäver ord acceptabelt för lek. AIS finns i ett begränsat område i Syd-och Centralamerika, liksom många regnskog djur, är de lider till följd av livsmiljö utfiskning. Dessa skygga varelser kan vara en utmaning att hitta i naturen, och om du är intresserad av att se en själv, kanske du vill besöka en zoologisk park eller en anläggning som rehabiliterar sengångare och andra regnskog djur. Det formella namnet för AI är Bradypus torquatus , men en del människor föredrar att kalla dem tretåiga sengångare eller Maned tretåiga sengångare, med hänvisning till deras kännetecken. En AI har tre kraftfulla klor på varje fot som hjälp för att navigera genom sina trädlevande hem, klor kan också dubbel som defensiva vapen när AI är hotad. Den täta pälsen i den tretåiga sengångare är ännu tätare kring huvud och hals, vilket ledde till liknar en röd i håret.

Färgen AIS varierar, eftersom djuren värd ett urval av djur i deras päls, inklusive alger och insekter. I teorin, en AI är en rik klädda brun, men varelser ofta få ett utpräglat grönaktig nyans som en följd av alger som lever i deras hår. De har långa, släpande ben, som små välformade huvuden, och mycket små stjärtar är typiskt uppdragen i deras päls. De använder sin långa lemmar att svänga omkring i skogen krontaket, samla bitar av blad och kvistar för att livnära sig.

Liksom övriga sengångare, AI är speciellt utvecklat för att bo i träd, och dessa varelser sällan ner till marken. När de gör, de har ibland svårt att navigera, eftersom deras kroppar inte är anpassade till walking; många AIS släpar sig längs marken med sina muskulösa underarmar när de absolut måste ner till jorden. De råkar också vara anmärkningsvärt god simmare, och en del biologer har noterat att den AI som faktiskt verkar ganska njuta av bad.

är många biologer oroar ödet för de AI och sengångare i allmänhet, eftersom dessa djur inte är anpassad för att hantera livsmiljö tryck. Trots sitt namn, sengångare inte nödvändigtvis är långsamma, men de är absolut inte så anpassningsbar som många andra djur, vilket kan vara ett allvarligt problem när deras skogar decimeras. Förhoppningen är att säkra området för AIS och andra djur kan bevaras genom regnskog Program för bevarande och bevarande utbildning för nästa generation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.