Vad är en hund Run?

En hund springa är antingen en privat eller offentlig inhägnad område där en hund kan hållas instängda och få motion. Eftersom de flesta hundar kommer in i stort sett allting, en privat hund springa håller dem säkert från potentiella risker som giftiga växter, kemikalier eller gatan.

Allmänheten hunden springa, å andra sidan är en social plats för hundar, som vanligtvis finns i stadens parker. Hundar kan springa och spela ut koppel samtidigt som den innehåller och bort från andra personer som omfattas av parken. Som koppel lagar har blivit mer restriktiv, fler ställen erbjuder hunden driver eller parker hunden så hundar kan ha tillfällig eller frekvent frihet de behöver. får privata hunden sikt kan bli placerad på ena sidan av ett hus eller gård, eller kan placeras på baksidan av gården. De flesta hundar går är inhägnad med kedjelänk fäktning, även trä fäktning är en möjlig lösning om hunden inte kommer att slita på det. Vissa privata hund löper är en del av en kennel och inkludera sovrummen eller en hundkoja för hunden. I detta fall kan du planera din hund springa nära en vattentäkt så att du enkelt kan ge vatten till hunden. Planera alltid ha färskt vatten tillgängligt hela tiden, och en skugga område där hunden kan vila på varma dagar. Om din trädgård är liten, kan det vara bättre att stänga de objekt du inte vill att hunden skall komma åt, lämnar full tillgång till resten av varvet. Omväxlande, många bostäder har side varv, vilket gör för perfekt plats för en körning. Du bör se dessa varv är fri från alla faror för hunden. Du kanske bara behöver installera en grind mellan huset och staketet på sidan gården för att upprätta en hund springa. Växelvis, en bärbar hund springa, kan hålla ett djur borta från problem medan det fortfarande lära sig att uppföra sig. Om du har en relativt liten hund, (med undantag för de flesta terrier), kanske du behöver bara en liten springa. Några större hundar är inte kända utövare heller. Arbetande hundar, speciellt vallhundar, kräver oftast en större yta-de känner sig instängda på en körning som är för liten. Såvida du inte planerar att erbjuda hunden andra former av motion dagligen, överväga ett längre perspektiv för hundar med massor av energi, eftersom hålla dem aktiva hjälper till att hålla oönskade beteenden i schack.

Använda en hund park eller offentlig hund springa är en fråga om en viss debatt bland husdjursägare och beteendevetare djur. Eftersom vem som helst kan få en hund till en offentlig park, kan du ibland hitta din hund i sällskap med aggressiva djur. Även om de flesta hund parker ber ägarna bort djur som agerar aggressivt sätt, denna begäran inte alltid hedrad. Det bästa sättet att hantera detta är att noggrant kontrollera beteendet hos djuren innan de kör med din hund /s.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.