Vad är Pet bäddar?

insåg att köksgolvet kanske inte idealisk, bekväm sömn yta som ett husdjur förtjänar, många djurägare väljer att köpa husdjur sängar. Ett sällskapsdjur säng är helt enkelt en säng för ditt husdjur. Pet bäddar skiljer sig från människa bäddar i att vila på marken utan ram. Pet sängar saknar också lakan eller filtar, men många har ett täcke som kan tas av och tvättas. Pet bäddar finns i en mängd olika stilar, storlekar och material. är att komfort och lämplighet med ens husdjur är de viktigaste målen för en sällskapsdjur säng, några husdjur sängar formad helt enkelt som en kudde medan andra har tagit upp sidor för att ge en inhägnad för sällskapsdjur. "Cave" pet sängar har även en mjuk övergripande topp. Det är viktigt att notera storleken på sängen först vid prövningen av sällskapsdjur bäddar för ditt husdjur. Om sängen är för litet att det inte kommer att fullt ut tjäna sitt syfte, och om den är för stor så kan ditt husdjur inte känner sig trygga och avslappnade.

tvåa efter storleken på sängen kommer komfort. De flesta sällskapsdjur sängar är gjorda av skum varierande kvalitet och densitet. Vissa skum material kan låna sig till ditt husdjur komfort mer än andra. Till exempel kan hundar med höft-eller ledbesvär nytta ortopedisk sällskapsdjur bäddar. Dessa bäddar använder en speciell typ av tjock, invecklade skum, speciellt lämpade för att minska trycket poäng och säkerställa optimal komfort. bör Höljen till ditt husdjur sängen också övervägas. Syntetiska lammull kan vara bekvämare än vinyl, och bomull bekvämare än polyester. Kontrollera om det har avtagbar för underlätta rengöring. Dessutom, om ditt husdjur går igenom en barnsjukdomar skede eller tenderar att klo ofta, kanske du vill undvika vissa material som lämpar sig för destruktion. Ett bra exempel kan vara luddiga material som lätt kan dras av tänder eller klor, medan fin söm bomull kan vara mer motståndskraftigt mot snagging. Ett alternativ till sällskapsdjur sängen är sällskapsdjur soffan. Pet soffor finns i många storlekar och liknar faktiskt soffor på en miniatyr skala. De kan även fungera som en "soffa" eller de kan användas helt enkelt som "sällskapsdjur möbler," skona ditt eget. Förutom sällskapsdjur sängar och soffor sällskapsdjur finns även husdjur mattor. Dessa liknar en matta matta och ger liten eller ingen buffert mot golvet. Om ägaren golv är redan matta då sällskapsdjur matta kan vara ett lönsamt alternativ. Dessa mattor endast ger en buffert mellan mattan eller golvet och sällskapsdjur, så att golvet under mattan inte blir alltför stor utsträckning, repig, missfärgad, blekta eller slitna.

I processen för att köpa ett husdjur säng, se till att fokusera igen på storlek, komfort och kvalitet skum. Sängkläder för ditt husdjur ska vara rofylld, mysig och problemfri. I slutändan, om det är ett husdjur säng, ortopedisk säng, PET soffa eller sällskapsdjur mat som du väljer att köpa, vara säker på att ditt husdjur kommer att tacka dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.