Vad är Gophers?

Gophers är grävande gnagare i familjen Geomyidae finns inom stora delar av Nordamerika. I trädgården kan Gophers vara en förödande olägenheter, och de flesta människor behandlar dem som skadedjur, genom olika typer av tekniker för skadedjursbekämpning att hantera Gophers. Dessa gnagare varierar i storlek, med vissa exemplar når en vikt på upp till två pounds (nästan ett kilo), och de är extremt anpassningsbar, som finns i städerna såväl som på landsbygden. En mycket utmärkande av Gopher är påsen som omger båda sidorna av ansiktet. Påsen ger Gophers ett svullet inför utseende som gör dem mycket igen. Gophers använda denna påse att bära mat till sina skafferier, bygga upp betydande Horder av mat. Vissa människor hänvisar till Gophers som "kindpåsråttor" i en hänvisning till denna påse.

Gophers tillbringa större delen av sina liv under jorden, som lever relativt ensamma liv förutom under parningssäsongen. De använder sin mycket stora framtänder att gräva, och de har korta, stumpsvansar som de kan använda för att känna av miljön bakom dem, tillsammans med små, trötta ögon, som vision är inte särskilt användbar under jord. De flesta Gophers är brun till färgen, som smälter in med smutsen dom kallar hem.

Uppenbarligen finns tunnlar under en trädgård eller gräsmatta kommer att bli ett problem, vilket leder till sättningar i marken och eventuellt gör att människor skadar sig själva genom att vrida anklarna. Gophers också mycket tycker om att äta växter, rötter och lökar, emellertid, och det är där huvuddelen av Gopher skadan är skedd. När Gophers etablerar sig i sin trädgård, kan de förstöra växter i relativt kort varsel, vilket kan vara ganska frustrerande och deprimerande för trädgårdsmästare. Det finns flera sätt att hantera Gophers. Många vill använda gopher fällor, med hjälp av små högar produceras av Gophers när de yta att hitta sin tunnlar, och sedan sätter en agnade fälla in i hålet. Vissa trädgårdsmästare packar också ner gopher kullar i ett försök att fånga dem under jorden innan översvämning hålen eller föra in nödraketer, som genererar en hel del rök, eventuellt kväver den Gophers. Vissa trädgårdsmästare använder också gift, men detta rekommenderas inte, eftersom gifter kan potentiellt skada djur som antagits före den Gophers.

För ett allvarligt gopher angrepp, hjälper det ibland att tillkalla en skadedjursbekämpning företag, som har industriell styrka verktyg för att hantera problemet. Det kan också bidra till trädgård i upphöjda bäddar skyddas med nät under huven, trädgårdsmästare ibland också plantera en gräns gopher Spurge, en anläggning som andas en mjölkaktig växtsaft som Gophers uppenbarligen ogillar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.