Vad är Broncos?

Broncos är i moderna termer, helt enkelt Bucking hästar. Härstammar från det spanska språket, ordet Broncos , som översätter betyda grov eller sur, ursprungligen användes för att beskrivningen vilda eller otränade hästar som var benägna att Bucking. Idag Broncos är Bucking hästar som används i rodeo händelser, som faktiskt är utbildad inhemska hästar. Hellre än att kalla hästar "Broncos" De broncs oftare används.

Bronc ridning har varit en populär rodeo händelse för år. Det finns två typer av händelser som använder Bucking Broncos-sadel och barbacka bronc ridning. Bareback bronc ridning är allmänt accepterad som den svårare av de två. I båda fallen cowboys syfte att stanna på sina Broncos, eller broncs, för en fullständig 8 sekunder. Tilläggen poängsätts på en skala från 0 till 50 och hästarna poängsätts på samma skala. Wilder hästen verkar vara, desto fler poäng föraren kan poäng. Det finns två olika åsikter om bronco ridning. Rodeo anhängare hävdar att Broncos används i rodeo händelser är väl omhändertagna djur, upp för att utföra och avel. Djurrättsaktivister motsätta Rodeos eftersom de tror att det Broncos utsätts för övergrepp. Rodeo kommissionärer och förespråkare av den krets hårdnackat förnekat att missbruk förekommer och att det finns strikta regler för användning av djur.

Före domesticering av hästar, Broncos var bara vilda hästar. The Mustangs som en gång drev slätterna i västra USA och Mexiko var oförutsägbara. De tillfångatogs ofta och vänster för att ströva inhägnade corrals tills de var mogna nog att vara bröt in för ridning. Under bryta, skulle en häst Buck, som är en naturlig fysisk reaktion av hästar av olika anledningar, och därmed blev känd som "Broncos" eller "Bucking Broncos. "

De domesticerade hästar som hålls i dag på boskap rancher tog för idrotten att rida, och som används för racing är inte tränad att Buck och i själva verket skulle Bucking vara ett oönskat beteende. Dock rodeo hästar tränas och uppmuntras att kasta deras ryttare, men kan också köras normalt.

är en symbol för en Mustang eller bronco förknippas med vilda och fria samt snabb och finns på olika produkter som logotyper och som team Mascots. The Ford Motor Company lång tid mest sålda sportbil, den Mustang, är ett exempel och NFL-laget Denver Broncos är ett annat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.