Vad är mjölmask?

mjölmask är larver av Svartbaggar, även känd som Tenebrio Molitor. Den Svartbaggar är en holometabolic insekt, vilket betyder att den har fyra livsstadier: ägg, larv, puppa och vuxen. Den MJÖLMASK är en Svartbaggar i larv form, där den finns för 90 till 114 dagar, innan de förvandlas till en puppa. P

mjölmask har kläckts från vita, bönformade ägg som är 1 /20 av en tum (1,27 mm) längd. När de först födda, larverna är vita, men blir antingen honung, gul eller gulbrun inom ett par dagar. Den MJÖLMASK, när mogna, mäter 1,25 inches (3,18 cm) långa. Deras kroppar är mjuka och hårda, med ett blankt utseende. Den huvudsakliga användningsområden mjölmask är som föda för reptiler och fåglar, och som fiskagn. Den MJÖLMASK är hög halt av protein, varför det är den bästa maten bland reptiler och ägare fågel. Maskar kan köpas i djuraffärer, där de säljs i en behållare med havremjöl eller kli. Detta används som livsmedel och sängkläder för maskar. Detta kommer vanligtvis kostar cirka tjugo fem dollar för tusen maskar. När det används fiskagn, många kommersiella leverantörer mata mjölmask en ung hormon som hjälper dem att växa till onormal storlek, vilket gör maskarna mer attraktivt för fisken. Gul MJÖLMASK agn används ofta vid fiske efter abborre, öring, bluegill och sik. De är särskilt populära bland fiskare is.

Många väljer att lyfta sina egna maskar, eftersom det är mycket enkelt och kan också vara roligt. När jordbruket egna maskar, är kostnaden per 1000 maskar minskas till tio cent, vilket inkluderar mat och sängkläder. Det garanterar ett outtömligt förråd av bete för ivrig fiskare.

För att odla mjölmask, behöver du en plastbehållare, hela vetemjöl eller vetekli, potatis och en förrätt kultur ca 500 mjölmask. Du kan köpa en startmotor kultur online. Många sällskapsdjur tillförsel butiker kommer också att sälja en förrätt kultur, men vanligtvis kostar ungefär dubbelt så mycket som köper den online.

Fyll plastbehållare med omkring en tum (2,5 cm) av hela vetemjöl och lägg masken kultur. Placera ett par tunna skivor potatis i rutan för fukt. Håll temperaturen runt 75 grader Fahrenheit (23,89 grader Celsius). I ett par veckor maskarna kommer att förvandlas till puppor, följt av skalbaggar ungefär tre dagar senare. Överför skalbaggar till en annan behållare att föröka sig och lägger ungefär 500 ägg vardera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.