Vad är en Sällskapsdjur Barrier?

En sällskapsdjur barriär är en metall eller maska barriär placeras mellan de främre sätena i en bil och den bakre passagerarutrymmet eller bagageutrymmet. Husdjur kan sitta bekvämt på detta område under körning. Ett sällskapsdjur hinder är avsedd att vara en säkerhetsfunktion. Inte nog med att de skyddar husdjur från att flyga in i fordonets främre del vid en kollision, men det kan också hindra dem från att omedvetet få i förarens sätt. Det finns olika storlekar av sällskapsdjur hinder för att passa olika fordon . De installeras snabbt och ofta inte kräver några skruvar eller borrning. De kan oftast justera både vertikalt och horisontellt för att passa varje fordons unika konfiguration. En sällskapsdjur barriär är en säkerhetsfunktion precis som en bilbarnstol är för ett barn. Det kan tyckas onödigt på en daglig basis, men i händelse av en olycka, kan det visa sig nödvändigt. Inga sällskapsdjur ägare vill betrakta det värsta av vad som skulle hända med deras husdjur i händelse av en allvarlig bilolycka, men lite framförhållning kan hjälpa till att rädda ett husdjur och i vissa fall, ett människoliv.

kanske största säkerhetsfunktion är att ett husdjur barriär håller ett husdjur från störande eller på annat sätt störa föraren. De flesta djurägare kan vittna om hur snabbt en hund rör sig om den fångar en doft eller ser något tilltalande. Det har varit många olyckor som orsakas av ett djur helt enkelt gör det som är en del av sin instinkt och hoppar över en stol. för en olycka i utvecklingen, kan PET barriären vara det enda som håller ett djur från att kastades i fronten på ett fordon och flyger genom vindrutan. Om en människa är skadad vid olyckan, håller hindret PET säkert i den bakre delen av fordonet så att den medicinska personal som kan sköta det mänskliga. Vissa skyddande hundar kan hindra personalen från att göra sitt jobb, vilket får dem att vara i fara från en hund biter. Det håller även hunden inte ägnar sig åt efter en olycka.

Några sällskapsdjur säkerhet experter rekommenderar ytterligare selar ha husdjur knutna till bilen. En sällskapsdjur bilbälte är ett alternativ som många husdjursägare användning utöver barriären. Det finns också resa bärare och platser Booster tillgänglig. Den största fördelen med ett husdjur hinder ensam är att det möjliggör ägare till mycket stora hundar eller flera hundar för att hålla dem alla tillsammans och innehöll ett säkert sätt under en enhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.