Vad är Rat Cages?

Pet råttor är inte exakt höga underhållskostnader, men de har sina normer. Därför bör flera saker beaktas när de fattar beslut om var och hur hysa dem. Svansar, till exempel. Råtta burar som kan tyckas mer än tillräcklig för kroppen längden på ditt husdjur bör också vara tillräckligt stort för att ge utrymme för gnagare "extremt långa svansar. Annars får djuren faktiskt utveckla Kinks i dessa stjärtar.

Råttor också blir lätt uttråkade, så råtta burar bör innehålla intressanta, utmanande och fysiska saker för dem att göra-ramper, diabilder och stegar. Följeslagare råttor är ännu bättre, eftersom dessa är sociala varelser.

Generellt burar är bättre för råttor än akvarier. Sant, kommer det senare att göra det svårare för personer att fly (och råttor är mycket bra på det), men om inneslutningen är städas dagligen, kommer ammoniak i råttornas urin bygga upp och kunde äcklar dem. Plast slutna utrymmen kan också bli farligt överhettad under sommaren, särskilt om de placeras i direkt solljus. Slutligen gör kantighet konfiguration av ett akvarium det svårt att införa en råtta gymnasium.

Råttor tycker om att kunna se och lukta vad som händer i omvärlden, och det innebär halkar näsan genom gallret på råtta burar. Se till att buren är borta från alla växlar, och ge tillräckligt med utrymme för varje person. Studier har visat att möss och råttor kräver ungefär lika mycket golvyta, proportionellt, som fängslade människor. Naturligtvis råttor som tas regelbundet och få utöva kanske inte behöver så mycket motion utrymme i livsmiljön.

Tumregeln är dock "ju större desto bättre" när det kommer till råtta burar. Kontrollera mellanrummet mellan stängerna är smal nog att hindra fly (mindre än 1 /4 tum för unga råttor, 1 /2 tum för vuxna), och det är en bra idé att hitta en bur med en stor plast bas som kommer att hålla råttornas kull från att sparkas ut ur buren och på golvet.

Adekvat råtta burar bör också människors vänlig. Se till att det tillåter bekvämt öppningar tillräckligt utrymme för att importera mat och vatten och export skräp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.