Vad är en hundvalp Crate?

En valp låda är en sluten miljö som används för att begränsa en ung hund. Puppy lådor används ofta som ett hus träningsverktyg eller innehålla en hund under transporten. Förutsatt att lådan inte används som ett straff, de flesta valpar och hundar kan lära sig att njuta av utgifterna lugn stund i deras "lilla rummet. " Ibland kallas en valp, kennel, hund lådor tillverkas i olika storlekar för att passa alla raser valpar och hundar. Minsta valp lådorna för leksaker raser och valpar som väger mindre än tio pounds (ca 4. 5 kg). Storleken på lådan är särskilt viktigt när internutbildning en valp. En låda som är för stor kan uppmana hunden att skapa ett område för sömn och ett område för eliminering. Det är bäst att följa tillverkarens riktlinjer när du köper en valp låda.

Puppy backar allmänhet variera i pris från $ 30 till $ 150 amerikanska dollar (USD) eller mer. Strukturen på en valp låda är oftast en låda form, med andningshål längs sidorna och en låst grind över posten öppnas. De flesta kommer med en löstagbar skål för vatten eller mat. Ett handtag på toppen av lådan ger en möjlighet att transportera djur på korta sträckor. De skarpa inre av en valp låda kan värmas upp med tillägg av en mysig kennel pad eller sängkläder tillverkade av handdukar eller filtar. En favorit leksak som är ogenomtränglig för tugga ger valpen lite att göra medan begränsas. Färskvatten bör göras tillgänglig hela tiden.

Puppy bur utbildning, även kallad inbrott, måste utföras i etapper och med mycket tålamod. Även lådan Utbildningen baseras på hundars naturliga instinkt att undvika nedsmutsning sovande områden, valpar under fyra månader har mycket liten kontroll över blåsa och tarmens funktion. Det är tillrådligt att vänta tills en valp är minst nio veckor gamla innan de börjar låda utbildning.

Börja med korta förlossning på mindre än en timme åt gången för de första två veckorna. I åldrarna elva och fjorton veckor kan valpen kvar i lådan i upp till tre timmar åt gången. Under de närmaste veckorna, kan längden på lådan nedkomsten förlängas med en timme åt gången, upp till fem timmar. Undantag för övernattning trälådor, bör en hund aldrig vara begränsad till en kennel i mer än fem till sex timmar.

alltid låta valpen att eliminera utomhus innan begränsa. Valpar kan lockas att gå in i lådan genom att placera en behandla inne och ringer valpen. Aldrig in eller skjuta valpen i lådan.

Om valpen eliminerar i lådan medan begränsas bara rengöra området noggrant med en lukt NEUTRALIZER och ersätta sängkläder utan straffa valpen. Växelvis, när valpen eliminerar ett lämpligt uteserveringen, överdådiga hunden med beröm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.