Vad är en hund Rescue?

Sad som det är, är många renrasiga hundar avlas, köps, eller på annat sätt fått av andra skäl än som vill ha en hund att ta hand om och älska. En hund räddning är en organisation som liknar den humana samhälle som vanligen hyser vissa raser och placerar dem med att främja ägarna tills hunden kan antas att en lämplig bostad. Många hundar har en organisation hund rädda specifika för deras ras, och ett exempel som är välkänt är Greyhound hunden räddning. Det kan finnas en rad skäl till varför vissa raser förs in och visade sig hem mer än andra raser. Till exempel kan det finnas ett inflöde av en viss ras av hund till en hund rädda strax efter lanseringen av en större film featuring rasen. Dalmatiner, Saint Bernards och Golden retriever är exempel på hög raser profil film som vissa personer rusade för att köpa upp en förälskad stat och sedan överlåts på grund av arbetet med utbildning och vård av hund.

Likaså , som med Greyhound, en ras som ofta köps för racing, när en hund outgrows sitt avsedda syfte än att ett sällskapsdjur, kommer en hund rädda ta hunden och hitta ett permanent hem. Vissa hundraser behöver en hund rädda för att deras ursprungliga ägarna inte forskning rasen före köpet, och inte fullt förstå den omsorg inblandade. Stora föda upp hundar är ofta offer för hemlöshet beror inte bara på deras snabba tillväxt, men också till ökad aptit och kostnader i vården, att inte tala om beteendemässiga problem som kan vara destruktiv pga sin storlek.

Typiskt , tar ut en hund rädda ett antagande avgift till adoptivfamiljer. Medan många hund räddar drivs som ideella organisationer, ingår antagandet arvode bekostnad ta hand om hundarna, få dem uppdaterade med skott, veterinärvård och spay och neutral kostnader. Men den avgift som en hund rädda allmänhet rimlig i förhållande till inköpspriset för de flesta purebreds.

men ibland har länet djurhärbärgen och humant samhälle renrasiga hundar tillgängliga för adoption, många gånger de inte. En hund Rescue är ett bra sätt att hitta exakt den rasen du letar efter samtidigt som en behövande hund ett hem. Du kommer också att få en hund från en organisation där människor vet mycket specifik information om din favorit ras. Du kan söka efter nästan varje hund räddning av ras online eller be din lokala djurhemmet om de känner någon i ditt område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.