Vad är en engelsk Lop?

engelska lop är den äldsta specialitet ras domesticerade kanin, känd i kanin visa världen som "King of the Fancy. " Faktum är att alla Lop raser idag är ättlingar till de engelska Lop, som grundades redan som ett ras före gryningen av 18th century. Den engelska Lop kännetecknas av sin enorma öron, ibland mäta så mycket som 28 inches (70 cm) från ena örat tips till den andra, och dess eleganta, mandolin-formad kropp, avsmalnande upp från ett låglänt huvudet på en hög, rundad baksida i profil. Den engelska Lop har figurerat i Guinness Rekordbok för att ha den längsta öron, och den aktuella posten bland rasen är 31,125 inches (79 cm), på en kanin uppfödd av Waymon och Margaret Nipper of California. Den engelska lop har länge varit en favorit hos professionella kanin uppfödare, och de har vunnit flera priser på kanin visar genom åren och dominerade "Best in Show" kategori i England för en sträcka på tid. Men det är också populär som sällskapsdjur och engelska Lop ägare svär djurets vinnande personlighet och kärlek till människor, en egenskap som inte alla kaniner aktie. Den engelska Lop kräver viss särskild försiktighet på grund av sin unika öron, och beslutet att hålla en som husdjur inte bör göras lättvindigt.

öronen på engelska Lop dra på marken, som man skulle förvänta med öron av den storleken, så det är viktigt för kanin att ha tillräckligt med utrymme så att det inte är tvungen att stå på öronen . Även med gott om plats, kommer kanin steget ibland på sina egna öron, så att hålla naglarna på en engelsk Lop väl putsade är viktigt att förhindra skada. Ingen kanin någonsin att fångas upp av öronen, men detta gäller särskilt en engelsk Lop, som livshotande skador kan leda till. Öronvax uppbyggd kan också vara ett problem för rasen, så det är viktigt att kontrollera kaninens öron ofta och rengör dem vid behov. Den engelska Lop är inte en särskilt aktiv ras, så att det inte kräver mycket övning, men man måste vara uppmärksam inte ÖVERGÖDA det av samma skäl.

För hängivna ägare, är den engelska Lop en vacker och givande sällskapsdjur, och även om det medför extra grooming ansvar, är det mindre sannolikt än en del andra raser som uppvisar beteendeproblem. För de många som har förälskat sig i utseende och personlighet av dessa fantastiska djur, lite extra omsorg är ett litet pris att betala.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.