Vad är en Tiger Snake?

tiger ormen är en av världens farligaste ormar. Det finns i Australien finns det flera olika typer. Färger och sorter av tiger ormar varierar. Vissa tiger ormar har Tiger-liknande band mönster, medan andra är band-mindre. Tiger Snake är av släktet, Notechis .

Tiger ormar trivs i varma temperaturer och är kända för att vara mer aktiv under varma kvällar. De är ganska skygga, men kommer att bita om provocerade. Tiger ormar har neurotoxiskt gift som har potential att bli ödesdigert. Varje bett från en tiger orm måste behandlas omedelbart. Även nyfödda tiger ormar är mycket giftiga. neurotoxiska egenskaper tiger Ormgift innebär att den har en toxisk effekt på muskler som orsakar svaghet eller förlamning. Giftet har också myotoxins att skadan orsaka muskelstelhet. Procoagulants är andra gifter finns i Tiger Ormgift. Dessa förstör kroppens förmåga att koagulera blodet ordentligt och livshotande blödning kan leda till. Njursvikt kan också uppstå efter en tiger ormbett.

Tigern ormen är en elapid. Elapids inkluderar Cobras, korall ormar, kraits och Mambos. Längden på tiger ormar varierar, men de kan vara över 6 fot (1,9 m) lång. Färgerna mest sedd i Tiger ormar i svart, orange-brun, oliv och gult. Bandet mönster kan vara svag eller stark intensitet och vissa typer av tiger ormar har inga ränder eller märkning alls. Den Chappell Island tiger orm, eller notechis ater serventyi , är största av alla tiger ormar. Den har en bakgrundsfärg som är mest mörkt och får funktionen ljusare band. Chappell Island ligger i Australiens Bass Strait som finns i nordöstra slutet av Tasmanien. Den Chappell Island tiger orm återfinns också i den östra delen av Bass Strait.

The King Island tiger orm, eller notechis ater humphreysi också bor i Bass Strait området Australien. Föredrar torra miljöer, men kan också hittas i träsk, vall och bergsmiljöer. King Island tiger ormar är oftast svart och grått, men kan funktionen bruna toner också. Det finns minst sex olika typer av tiger orm och alla är hemma i Australien.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.