Vad är en Sällskapsdjur Lekhage?

En sällskapsdjur lekhage är en portabel omges penna som håller små husdjur säkra när de spelar. Pet playpens kan göras tillsammans på resor för att se till att djuren har en trygg miljö att spela i, och de kan även användas runt huset för att begränsa husdjur till ett visst område. Pet playpens används också av djurhärbärgen med mobila antagande program, så att deras djur har utrymme att spela när de tas ut till antagandet händelser. Många husdjur butiker säljer ett brett sortiment av sällskapsdjur playpens, tillsammans med anrikning verktyg för att göra playpens mer njutbart för passagerare. Det finns två grundläggande varianter på PET lekhage design. En konstruktion består av en serie paneler som passar ihop för att skapa en penna med en öppen topp, denna design är idealisk för hundar och kaniner, som sannolikt inte kommer att hoppa ut. Helinkapslade sällskapsdjur playpens kan användas med katter, illrar och fåglar, denna stil har en täckt topp som förhindrar fly. I de flesta fall är ett sällskapsdjur lekhage tillverkad av emaljerad metall eller plast för enkel sanering, och pjäsen pennan är vanligen utformad att vika för lagring och transport. sluten PET lekhage kan också ha funktioner som stegar, klättring stolpar och sovande plattformar. Multi-level design gör det inre av playpen roligare för nyfikna och aktiva husdjur som katter och illrar. I fråga om ett husdjur spela penna som är avsedd för inomhusbruk, en plats är vanligtvis en kattlådan, och snap-on tillägg som mat och vatten ofta finns också. Om ett djur kommer att vara inneslutna i en lekhage och vänster, bör vatten alltid finnas tillgänglig.

Öppna sällskapsdjur playpens är ofta ganska bra utomhus. Hjälp av en öppen sällskapsdjur lekhage, sällskapsdjur vårdnadshavare kan vänja unga djur som valpar till texturer, lukter, och sevärdheter i omvärlden. Ett sällskapsdjur lekhage kan också användas för att begränsa ankungar, kycklingar och andra unga tamboskap att sakta introducera dem till utomhus utan att äventyra dem genom att släppa lös dem. Var medveten om än små sällskapsdjur finns risk för predation från rovfåglar, inte lämna djur utan uppsikt i en PET lekhage när de är utanför.

Även om många sällskapsdjur playpens är utformade för att vara robusta och tåliga och vissa till och med likna burar, de brukar inte lämpliga för djurtransporter. I en multi-nivå sällskapsdjur lekhage, djur kan kastas eller knuffad från olika nivåer i lekhage, eventuellt skadade sig. Den hopfällbara konstruktion av en lekhage kan också äventyras i en trafikolycka eller en plötslig körning manöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.