Vad är en Hobo Spider?

hobo spider har slutligen hävdat sitt rykte som togs under många år av den bruna eremit spindel som det allvarligaste arachnid of the Pacific Northwest. Sedan introduktionen till amerikanska via hamnen i Seattle på varorna transporteras från Europa, har denna spindel varit ansvarig för oräkneliga människor bites. I slutet av 20-talet visade sin livsmiljö förlängning i Colorado, Utah, Idaho och Kalifornien.

Tegenaria agrestis Den hobo spider kan identifieras som en stor, brun spindel med svullna säckar längst fram (hane) och en fiskbensmönstrad V-mönster under sin buk. De är övervägande marken, inte klättra, spindlar att resa runt hus och företag. Kemisk gasning ofta bara dödar Hobo spider's konkurrenter. Sticky fällor, medan effektiv inomhus, gör att människor i direkt kontakt med ett eventuellt levande exemplar. Det är svårt att kraftigt minska sin befolkning genom gasning.

giftet från hobo spider är så farlig, det är ett av få spindeldjur noterat på Center for Disease Control över gifter. Även om bara 50% av betten injicera giftet och resultera i tegenarism är luffare ansvarig för fler människors biter i nordöstra Amerika än någon annan spindel. De biter sällan dödlig. Till en början kanske bettet plats likna ett myggbett utan klåda. Efter en dag bildar bita en blåsa som brister för att avslöja ett öppet sår. I detta skede, såvida inte offret söker läkarvård, såret kan bredda och fördjupa och orsaka stor vävnadsskada. Såret kommer att vara mycket långsam att läka, vilket märks ärr.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.