Vad är en Grand Danois?

Grand Danois är en jätte ras av Indisk hund. Endast Irländsk varghund är längre än Grand Danois. Trots sin enorma storlek, är den store dansken känd för att ha en mjuk karaktär som har fått denna hundras alias för "Gentle Giant. " The Great Dane Rasen har utvecklats genom att blanda Greyhound och engelska mastiff raser. The Great Dane har ingenting att göra med Danmark, men har utvecklats i Tyskland och England. Uppenbarligen såg en fransk naturalist rasen i Danmark och namnet Grand Danois eller Grand Danois, stannade. The Great Dane kallas också Deutsche Dogge, eller tyska hunden.

socialisering av alla hundar är viktigt, men eftersom den store dansken ofta väger mer än vissa människor, tidig och korrekt socialisering av denna jätte rasen är helt avgörande. När allt, måste du kunna gå din hund, inte låta din hund gå dig! Proper socialisering innebär att hunden inte tas ifrån sin mamma för tidigt och är utsatta för alla typer av djur och människor från tidig ålder. I allmänhet är den store dansken rasen känd för att ha ett lugnt sinnelag och att, plus dess storlek, gör denna ras önskvärt att använda som hjälpare hundar för rörelsehindrade personer. The Great Dane är en social ras som inte vill bli lämnad ensam för länge, eller det kan orsaka skada på egendom. Dessa hundar är inte gjorda för att vara utomhus hundar och har oftast tunna lager. Förvånansvärt nog är det Grand Danois anses vara en bra lägenhet hund så länge den får två promenader varje dag. Grand danois är inte kända för överdriven skällande.

Grand danois är lätta att brudgummen och de inte sprida så mycket. The Great Dane Pälsen skall vara slät, men tjock och kort, och oftast går bra med kamning med en grooming mitt eller borsta med en mjuk-borst borste en gång i veckan. Sex Great Dane kappa färger är godkända av American Kennel Club: Svart, Mantle, Harlequin, Fawn, brindle och blå. Den blå är en grå-blå, är Mantle svart och vitt och Harlequin är vit med svarta fläckar. Giant hundraser ofta behöver utfodras två gånger om dagen som vuxna och uppvuxen rätter är ofta rekommenderas för stora raser att spara påfrestningar på Axelleden och hjälpa underlätta matsmältningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.