Vad är en Cadaver Dog?

En cadaver hund eller mänskliga kvarlevor hund är en speciell typ av polisens hund som har tränats att söka efter kadaver och mänskliga kvarlevor. Med hjälp av ett kadaver hund, kan rädda besättningen identifiera döda kroppar i spillror för framtida avlägsnandet och hundar kroppen kan också användas av brottslighet enheter för att hitta områden där kroppen kan ha varit begravda, lagras eller lemlästade. Dessa hundar kan ha makaber jobb, men de är mycket användbara tillägg till polismyndigheterna i de områden där de används, och de har några av de bästa näsor i branschen. Som mänskliga kvarlevor förfall, producerar de en mängd mycket olika lukter. Medan de flesta av oss skulle förmodligen föredra att aldrig uppleva sådana lukter, för kadaver hundar, de lukter är som en signatur, eftersom de förekommer ingen annanstans i naturen. A cadaver hund kan faktiskt upptäcka mänskliga kvarlevor genom konkreta, begravd under jord, eller på botten av ett vattendrag, med dess mycket välutvecklade näsor för att söka efter svaga spår av de kemikalier som avges av människokroppen under nedbrytningen.

sök-och räddningsoperationer, kan kroppen hundar användas för att säkerställa att alla organ på plats finns, så att de organ som kan få en riktig begravning efter undersökning. A cadaver hund kan också användas på jakt efter en försvunnen person, eller för någon som är känd för att vara död, och eftersom djuren ofta används på brottsplatser, de är utbildade för att vara väldigt försiktig och respekterar de områden där de arbete. Till skillnad från sök-och räddnings hundar, som vanligtvis är utbildade för att skälla och klor när de upplever att någon i nöd, är cadaver hundar vanligtvis utbildas för att sitta stilla eller ligga ner när de upptäcker mänskliga kvarlevor. Förutom att användas att hitta hela kroppar, är cadaver hundar också utbildas i att reagera på varje spår av mänskliga kvarlevor. Detta kan vara mycket användbart i brottsutredningar, eftersom ett kadaver hund kan tyda på att ett kadaver var på en viss plats vid en punkt, även om det inte längre finns, och dessa hundar kan också finna spår av organ som brottslingar försökt dölja genom förstöra bevisen.

I likhet med andra polisens hundar, hundar cadaver komma med truck. Några mycket berömda kadavret hundtränare reser med sina hundar, som svar på individuella ansökningar, och i andra fall, en heltidsanställd handler bibehålls som en del av en polis och brottsförebyggande enhet. Cadaver hundar vanligtvis leva med sin truck och följa dem överallt, och de tenderar att bli tätt förbundna med dem de arbetar med, de är också behandlas som poliser under lagen, vilket innebär att störa arbetet på ett kadaver hund kan ha allvarliga konsekvenser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.