Vad är Pet kläder?

Pet kläder är bärbara enheter som har konstruerats för sällskapsdjur. Pet kläder som säljs idag är gjorda främst för små hundar, men vissa punkter är gjorda för större hundar och även katter. Medan vissa plagg är helt ogrundade och fashionabla såsom PET smoking eller en Halloween-kostym, andra delar är mer praktiska exempel regnjackor och tröjor. En del hundar har mycket tunna lager naturligt och tenderar att kallna lätt i svalare temperaturer och /eller regnigt väder. Pet kläder som en regnrock, jacka eller tröja kan lägga tillräckligt med värme för att hålla hunden från huttrade under promenader. Kappor och tröjor finns tillgängliga för att passa alla storlekar av hundar och några konsthantverkare vilja HANDSTICKAD hund tröjor. Tröjor och rockar är särskilt populär för korthåriga mindre hundraser som Chihuahuas och taxar.

Hund stövlar och skor säljs också i kategorin sällskapsdjur kläder, eller kläder för sällskapsdjur. De kan hjälpa till att hålla hundens fötter varma och torra samt håller smuts från att spåra till hemmet från djurets tassar. Flytvästar finns för hundar som åka båt med sina mänskliga följeslagare. Reflekterande västar finns också så att hundar kan ses på sidorna av vägarna bilister på natten.

Pet kläder för både hundar och katter är ofta säljs i små, medelstora och stora storlekar. Vikten utbud av sällskapsdjur att kläderna är gjorda för ofta användbar information när de köper sällskapsdjur kläder. När du köper hund tröjor, jackor och kappor, anser mätningen från hundens nacke till basen, inte spets, svans. När man köper hund stövlar eller ska du mäta hundens fot bara förbi den längsta tånagel.

är några sällskapsdjur kläder som huvudsakligen är avsedda att ge en modern look. Kändisar som Paris Hilton är känd för att klä sina små hundar i söta kläddesigner husdjur som förgyller sin egen outfit. Även hattar och mössor finns för hundar i dag. Vissa tycker om att köpa eller göra sällskapsdjur kostymer för sin hund eller katt på Halloween.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.