Vad är Dog Boarding?

Dog Boarding är en tjänst som erbjuds av vissa veterinärer och Djurpensionat kennlar, så att ägarna att släppa sina hundar ut för en viss tid i utbyte mot en avgift. Medan ombordstigning, är hundar utfodras, gick, och vårdas av Kennel personal som är ansvarig för att hålla hunden frisk och lycklig. Vissa hund boarding företag som erbjuder tjänster såsom PET dagvård för hundägare som behöver vård för sina husdjur när de är på jobbet eller på annat sätt engagerad, medan andra specialiserar sig på lång sikt ombordstigning.

Dog Boarding som begrepp har funnits en tid, men i den senare delen av nittonhundratalet, hund ombord började ta fart som husdjursägare tog längre resor och ville ha bättre hand om sina djur. Vissa hund boarding faciliteter inkluderar lyxigt boende och personlig vård, för ett pris. En grundläggande kennel kommer att erbjuda en sluten hund springa, regelbunden utfodring och vattning tillsammans med motion och övervakning för framväxande medicinska problem. Veterinärer erbjuda hund ombordstigning för djur med särskilda medicinska behov som kan omfatta administration av regelbunden medicinering.

Doggie dagvård och sällskapsdjur dag omsorg är vanliga i många stora städer. Företagande anläggningar lokalisera sig i centrala områden avstånd till stora företag som kan ha anställda som kan använda deras tjänster. Vissa progressiva företag integrerar faktiskt hund boarding kennlar så att deras anställda kan ta med sig sina husdjur att arbeta med dem. Pet dag vård erbjuder ofta beteendevetenskaplig utbildning samt rutinmässig vård under hela djurets vistelse.

takt med att antalet sällskapsdjur ägda runt om i världen växer, förhållandet mellan sällskapsdjur och deras ägare har börjat förändras . De flesta djurägare anser att deras hundar som familjemedlemmar, och föredrar att skicka dem till en hund ombord plats som fungerar mer som en hund läger, snarare än en grym kennel anläggning. Vissa sällskapsdjur läger omfatta påkostade utomhus grunder och entusiastisk personal med en passion för djur.

Dog Boarding inte längre utgör ett sätt att dike Fido för familjen resa. Vissa hund boarding anläggningar är mer elegant inredda än människa hotell, och hundar njuta ofta miljöombyte. Om du är ombord en hund för första gången ska du ta med ett sortiment av favoritleksaker och typer av föda, tillsammans med föremål som luktar hemma såsom tröjor. När släppa din hund bort, se till att vara lugn och glad så att ditt husdjur är inte upprörd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.