Vad är Crate Training?

Crate utbildning är en kontroversiell metod för internutbildning och en hund, baserat på vetskapen om att vilda hundar sova i underjordiska hålor, lämnar den för att eliminera. Genom att begränsa en hund till en liten PET-låda medan inomhus och tar hunden utanför för att eliminera, hunden börjar associera "ute" med eliminering. Den rekommenderade back storlek för låda utbildning är bara rymlig nog att rymma hunden när det står, vänder runt, ligger ner eller sitter. Om lådan är mycket större än så, anhängare påpeka hunden kan eliminera i ena änden.

Det är viktigt att en hund inte lämnas i en låda längre än det kan hålla sin urinblåsa eller tarm . Detta är ett område där lådan utbildning drar betydande kritik, eftersom det lämnar hunden i händerna på den som är låda utbildning. Människor som arbetar inte med hundar professionellt kan missbruka denna metod, vilket lämnar en hund häck samtidigt ska arbeta i eller ut ur huset i flera timmar.

Valpar har mycket liten kontroll över kroppens funktioner. Det antal timmar en valp kan kontrollera sin blåsa är ungefär lika med det antal månader gammal. För en månad gammal valp, en timme, för en två månaders valp, två timmar, men ingen hund bör lämnas i en låda längre än fyra timmar utan att få en chans att utöva och befria sig själv, om det nu inte visar tecken på obehag förr. ska sängkläder eller en gummimatta lämnas i lådan utbildning, men undvik mattor eller material som en hund kan riva upp och svälja, eftersom dessa skulle kunna blockera tarmens spår och dödlig utgång. Säkra leksaker bör också ingå att hjälpa ockupera hunden. Vatten ska alltid finnas inuti lådan, och en hund bör varken skapas i värmen. Aldrig använda lådan utbildning för att straffa, eftersom detta bygger negativa associationer till lådan. När det är dags att ta din hund utanför, använda en trigger fras som innehåller hundens namn. Till exempel "Outside potta? Har Jack vill gå ut pott? "Ge hunden påkostade beröm när han eliminerar, upprepa utlösa fras. "Utanför potta! Duktig pojke, Jack! "När han associerar utlösa meningen med detta program kommer du att kunna fråga honom när inomhus om han måste gå" utanför potta? "

Se till att hunden blir mycket motion. Undvik trälådor hunden så fort han eliminerar eller han förstår att avskaffa markerar slutet på speltid och får hålla sin blåsa när man släpper ut honom. Istället gör speltid eller en promenad i belöning för att eliminera utanför.

Hundar ofta måste eliminera först på morgonen, är 15-20 minuter efter måltid, och vid eller efter träning, förutom att få tillfälle under dagen. Om hunden inte undanröjer när det tas utanför, rekommenderas att ta in honom och placera honom i lådan i 5-10 minuter och försök sedan igen. Utgå inte ifrån hunden inte behöva gå bara för att han eller hon inte var redo.

När lådan utbildning Det är viktigt att titta på din hund efter tecken på obehag. Sjukdom, införandet av ett nytt livsmedel och mediciner är bara några omständigheter som kan orsaka hunden att ha att eliminera oftare. Crate utbildning betyder inte att du kan låsa hunden upp och glömma det.

Om en hund jordar lådan det är inte hundens fel att han inte tittade tillräckligt nära. Inte straffa honom, kommer han inte förstå. Detta gäller också matta olyckor. Neutralisera lukt med ättika eller hunden kan återanvända plats. Det viktiga är att berömma hunden för vad han gör rätt, och att se honom tillräckligt nära så att du kan undvika olyckor innan de inträffar. Om du ser hunden sniffa runt eller cirkling, klappa händerna för att distrahera honom, ta honom utanför, och prisa honom som han bort.

Somliga rapport framgång inom loppet av några dagar med back utbildning, men det kan ta upp till två veckor eller längre. Varje hund är annorlunda med sin egen unika personlighet, men även en vuxen hund kan vara hus utbildas. Vissa hundar med en historia av missbruk eller nedläggning kan ta lite längre tid att bygga förtroende och bearbeta information. I samtliga fall vara tålmodig och kärleksfull när låda utbildning.

Förespråkare av lådan utbildning tenderar att tänka på en låda som behövs, samtidigt som ett stort antal hundägare aldrig själv eller kräva en låda. Många dog lovers tror lådan utbildning för att vara grym och alltför lätt missbrukas. Välmenande förespråkare gör gällande att en låda är inte olik en naturlig underjordisk den, men kritiker oeniga. Wild dens rymma flera hundar och hundar är alltid gratis att lämna den för att eliminera och motion. Kritiker påpekar också att hundar är aktiva, sociala flockdjur, och att tvinga en hund att förbli åtskilda i en liten, är trånga utrymmen inte humana.

Crate utbildning kräver tränare vara hemma och uppmärksam majoriteten av tiden, så att hunden kan släppas ut vid behov. Många hundar gråta och skällde när begränsas på grund av separation och isolering är inte naturligt. Dessutom, om hunden är bor permanent i huset, kommer lådan träning lär det inte att använda papper vid behov.

Av alla dessa anledningar och mer, många djurälskare valde traditionella metoder för att hysa träna hundar som de anser vara mer medkänsla och mindre restriktiva för hund och ägare lika.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.