Vad är Aerial Jakt?

Aerial jakt är jakt teknik som används av jägare som jagar djur från flygplan. I vissa fall är flygplan används endast för att hitta djur, vilket kan vara en laglig användning i många jurisdiktioner. I andra fall ger flygplanet en mer direkt roll i jakten. Dessa tekniker är ofta olagliga och betraktas tjuvjakt. En av de vanligaste illegala metoder för flygfotografering jakt innebär att man använder en helikopter eller mycket lätt och lättmanövrerad plan för att hitta djuren och sedan börjar att fösa dem. Detta sker ofta genom att flyga nära målgruppen kan spook dem till att gå en viss riktning. Målet är att spook de berörda arterna i området där jägare på plats väntar i bakhåll. Det här är en teknik som är särskilt använt i Afrika för att fösa big-vilt i ett visst område för jägare men den här typen av antenn jakt är också praktiseras på andra ställen. Faktum är att åtal för flygfotografering jakt rapporterade i Förenta staterna. I ett aktuellt fall, var jägare med en experimentell flygplan till Spook hjort i en grund bakhåll i Iowa. Det ledde till fängelse tid, förlusten av ett flygcertifikat och alla licenser jakt i gruppen.

Aerial jakt kan också ske nästan uteslutande från luften. Jägare kan vara i en helikopter, till exempel med ett skjutvapen och sikta och skjuta på djuret från luften. Detta gör också flygplanet att fortsätta pursing det djur som drabbas tills det dör, vilket möjliggör en mer effektiv skörd. När denna jägare tappas av vid hans döda, flygplan och andra jägare får fortsätta driva andra djur.

Även om vissa anser antenn jakt vara en form av rekreation, de flesta rekreation jägare oense. I själva verket ser de antennen jakt som en av de stora onda i sporten. Jakt handlar om att ha tålamod och kunskap för att förutse när ett djur kommer att vara på en viss plats, och färdigheten att ta ner den när den är där. Aerial jakt gör de flesta av dessa färdigheter föråldrade.

är Aerial jakt främst används av dem som jagar djur för kommersiell handel. Detta är ett enkelt sätt att hitta de djur och döda så många som möjligt, vilket ökar vinsterna för dem som arbetar i praktiken. Många länder har kommit att förstå detta är en farlig form av jakt som kan leda till utarmning av hela djurpopulationer. Därför stränga lagar är på plats och stränga straff är ofta åläggs dem som dömts för att delta i denna typ av tjuvjakt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.