What Do eremitkräftor Eat?

eremitkräftor är små kräftdjur av familjen Paguroidea. De är inte särskilt nära släkt med äkta krabbor, men har nog visuella likheter som de flesta människor bara betrakta dem krabbor. Eremitkräftor är mest kända för deras benägenhet att ta på en övergiven skal av ett annat djur. De gör detta för att skydda sin förhållandevis mjuka bakkroppen. Eremitkräftor tar vanligtvis på skal av havssniglar, och har faktiskt utvecklats för att kunna bättre lås på insidan av dessa tankar. De förblir i ett hav snigel skal tills de blir för stora för den och sedan kasta den och hitta en större.

eremitkräftor är populära husdjur, liksom. De finns i många hem och professionell akvarier, både på grund av deras nyhet, och eftersom de bidra till att stödja ekosystemet i akvariet genom att äta diverse skräp och alger som finns i akvariet. Det finns ett antal olika eremitkräftor används som sällskapsdjur, med de vanligaste är karibien eremitkräftor och ecuadorianska eremitkräftor. The Scarlet eremitkräfta är också en populär art, med en klarröd organ som gör det visuellt mycket stimulerande.

eremitkräftor äter allt möjligt som allätare. Eremitkräftor äta både växter, såsom alger, och scavenged kött. När hålla eremitkräftor som husdjur, är det viktigt att se till att din eremitkräftor äta en välbalanserad kost. De flesta människor väljer att använda ett kommersiellt diet som grund för deras eremiter krabbor "måltider, se till att de får all den näring de behöver. Vid ett tillfälle var det tänkt att eremitkräftor levde för bara några månader i fångenskap, men detta var till stor del beror på en bristande förståelse av vad eremitkräftor äta och dålig miljövård, när väl omhändertagna eremitkräftor kan leva upp till tjugo år . Den kommersiella maten som eremitkräftor äter kommer i två huvudformer, både pellets och konserver. Olika eremitkräftor äta olika former som en preferens, och det verkar till stor del en fråga om individuell smak om de gillar ovanpå varandra. Flesta eremitkräftor äta någonting sedan, som rengöringsmedel, de är inte särskilt kräsna. Vissa kan dock vara petiga, och då försöker olika märken och stilar tills hitta en krabba älskar kan hjälpa till att hålla dem friska. Den pellets eremitkräftor äta bör ges en gång om dagen, och i För yngre, mindre eremitkräftor, bör de vara grunden och våt. Konserver bör serveras beroende på den givna instruktioner, eftersom vissa är rikare än andra. Oavsett vilken typ av livsmedel används bör överblivet mat tas bort i slutet av varje dag så att det inte går avslagen eller härsken. Förutom en kommersiell mat bas, eremitkräftor äta och uppskatta små behandlar precis som alla andra husdjur. Eftersom de är asätare, de kan äta själva verket en rad olika livsmedel utan att många problem. Ändå finns det några livsmedel som eremitkräftor verkar ha mer än andra, och som verkar för att hålla dem sundaste. Detta inkluderar olika typer av kött, som alltid bör kokas och ges endast i mycket små mängder, ägg, fisk mat alger, kex och olika frukter och grönsaker, däribland vindruvor, bananer, mango, jordgubbar, meloner, morötter, broccoli, spenat, och vattenkrasse.

Förutom kommersiella mat och godis, kan det vara bra att ha din eremitkräftor äta kosttillskott, som kan hålla dem friska genom att lägga kalcium för att stödja deras exoskeletons. Detta kan inkludera grunden äggskal, kalciumtillskott vitamin, grunden ostronskal och Cuttlebone.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.