Vad är en uppvärmd Pet Bed?

Hundar och katter, så mycket som människor kan drabbas av stela eller artros lederna när de blir äldre. Detta kan vara särskilt märke till när ett djur vaknar upp ur en tupplur. De kan kräva en stund för att sträcka ut och skaka av smärta och värk. Djur som sover i kalla miljöer, såsom oisolerade garage, kan ha mer problem med detta, även om de är ganska ung. En lösning på problemet är att köpa en uppvärmd sällskapsdjur säng. Det är uppvärmda sällskapsdjur säng typer av hundar och katter, och folk bör fråga sin veterinär vilken nivå av värme är lämplig. Vanligtvis temperaturer på dessa sängar inte överskrider 102 grader F (38,89 grader C), lite varmare än en hund eller katt genomsnittliga kroppstemperatur. Former och material av dessa bäddar varierar. En del utnyttja de nya och bekväma minne skum, och är raka sängar som kan användas på hund eller katt lådor för låda sliprar. Andra har det bekvämt rundad form som vissa katter och hundar njuta av när de sover. Det finns också uppvärmd sällskapsdjur säng gjort slag till en säker användning både inne och ute.

Pris och design på en uppvärmd PET säng varierar. Några saker husdjursägare kan vilja söka inkludera funktioner som tvättbara överdrag, som kan bidra till att upprätthålla livet i sängen längre, eftersom den täcker kan rengöras vid behov. Uppvärmda sängar, med undantag för utomhus typ är förmodligen inte bäst med djur som lider av inkontinens. Eftersom de ofta gör plug in för att ge värmekälla, få fukt på den här kontakten skulle inte anses vara säker. Vissa avser att komma med en uppvärmd sällskapsdjur säng är vattentät, och kommer att hålla någon katt eller hund urin, långt bort från elektriska apparater som hjälper värmen sängen. Dessa sängar är inte bara bra idéer för djur som lider av reumatiska villkor eller artrit. Djur som sover i kalla miljöer kan göras mer bekväma om de har en uppvärmd säng. Finns det några speciella varningar som är tillämpliga på en uppvärmd sällskapsdjur bädd av något slag.

husdjursägare bör regelbundet kontrollera att kontrollera att alla delar av sängen är i gott skick. Många av dessa bäddar har automatisk stopp starter när de uppnått en viss temperatur. Den avstängning bör utvärderas varje vecka till två veckor för att kontrollera att det fungerar. Om det misslyckas, kan dessa bäddar bli för varmt för hundar eller katter och riskera sin hälsa.

En säng som ägarna kan finna intressanta är att kyla sällskapsdjur sängen. Även värme kan hjälpa lossa stela eller artros leder, kyla kan bidra till att minska inflammation. Vissa kyla sängar finns tillgängliga och kan bekvämt användas omväxlande med en uppvärmd sällskapsdjur säng. De kan också göra den perfekta sängen under hunden sommardagarna när katter och hundar letar efter ett ställe att sova och bo bekvämt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.