Vad är en pott bellied gris?

En pot bellied gris, en exotisk hushåll sällskapsdjur för vissa, är en mindre ras av gris än de som tas upp som husdjur. Genomsnitt cirka 125 pounds (56,7 kg), i fullvuxet djuret är intelligent, trainable, luktfritt, nyfiken och kärleksfull. Livslängden för en pott bellied gris är 12-18 år. En pot bellied gris kan vara underhållande och normalt rena och icke allergiframkallande, men det är en mångsidig ras och kan också vara envis, blir lätt uttråkad och även potentiellt destruktiv.

För att de är naturligt Smart, bellied sällskapsdjur pott svin kan rumsrena och koppel-utbildade, och vissa kan lära sig tricks. De svarar bra på positiv förstärkning och konsekventa regler. Som mycket sociala varelser, de behöver kärlek och interaktion, och har mer än ett svin är fördelaktigt. Hundar och pot bellied grisar vanligtvis inte kompatibla. En del djurägare tycker att en pott bellied gris behöver mycket omsorg och utbildning. Grisar kan tendera att vara aggressiv och territoriell om inte ägarna klargör att grisen inte är dominerande. Höja en pott bellied gris kräver tålamod och några korrigeringar som bör vara i form av omdirigering snarare än fysisk bestraffning. Dessutom bellied intelligens av en kruka gris i kombination med sin styrka och storlek kan göra dem mycket svåra att innehålla. Baby grindar och skjutdörrar är ofta inte tillräckligt för att hålla dem, så det är viktigt att bygga upp en särskild gård utrymme för när de ska inte roaming free.

På grund av medfödd behöver rot eller gräva en pot bellied pig kan använda nosen för att gräva i husgeråd och välskötta områden. För att motverka problemet genom att ge ett område med mjuk smuts i din trädgård för svin användning. Dessutom kan en gris bli påträngande i sitt sökande efter mat och kanske lära sig att hitta mat, även inom områden såsom ett skafferi eller kylskåp. Verkligen kommer att leta efter mat slutar inte vid saker som människor anser ätbart. Doftljus, lotion, gummi, etc. är alla lockande på grund av deras lukt. Om du inte är försiktig, hålla en pot bellied pig kommer snabbt träna dig att hålla ett öga på din toalettartiklar! Eftersom en pot bellied gris kan bli feta, hög kvalitet, näringsrik och balanserad kost är viktig, liksom regelbunden motion utomhus.

Behoven av en pott bellied gris liknar med andra hushållsvaror djur. Det kommer att kräva regelbundna vaccinationer, grooming, som omfattar hov och lubb trim, och avmaskningstabletter. Det måste också vara kastrerade och kastrerade. Hitta en veterinär som har erfarenhet av att behandla pot bellied grisar, eftersom deras behov är annorlunda än hos husdjur svin. Eftersom en pot bellied gris anses vara en exotisk sällskapsdjur, kontrollera dina lokala regler för begränsningar för att hålla en som sällskapsdjur.

Eftersom vissa ägare inte är ordentligt förberedda för vård och behov av en pott bellied gris, räddar många och naturreservat finns för övergivna grisar. Dessa svin finns tillgängliga för adoption.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.