Vad är en kyckling Snake?

Chicken ormar är inte en särskild art eller typ av orm. Istället är kyckling ormen ett begrepp som används för flera olika typer av reptiler som är nonpoisonous och tenderar att kalasa på ägg, råttor och småfåglar. Tillsammans med hänvisning till denna grupp av ormar som kyckling ormar, det finns flera andra vanliga namn som tillämpas i gruppen, inklusive råtta ormar, ormar majs, och tall ormar. är Hönan orm hittats på olika platser runt Nordamerika. Vissa arter av kyckling ormen är relativt små i längd och diameter, även om det är möjligt för en kyckling orm att växa till drygt sju meter lång. Vissa typer av kyckling Ormen tygla sitt byte före konsumtion. De flesta kommer coil och attackera när de känner sig i ett hörn eller hotade på något sätt. Medan deras bett är inte giftig i de flesta fall är det oftast oerhört smärtsamt. Det är huvudsakligen fem arter av orm som identifieras som en kyckling orm. Östra råttsnok, känd som Elaphe alleghaniensis, är vanliga längs den östra kusten av USA och delar av Kanada. Elaphe guttata eller säden ormen finns i sydöstra USA och även delar av Mellanvästern området. Svart råtta ormar, eller Elaphe obsoleta, är vanligt förekommande i de stora sjöarna i regionen, särskilt i delar av Indiana och Illinois. Den grå råttsnok, eller Elaphe spiloides , är mycket lik den svarta råttsnok och tenderar att bebo klippiga områden och öppna slätter. I mycket skogsarealer i de allmänna närheten av gränsen till USA och Kanada, pituophis m melanolcucus , em eller norra fura ormen som ofta förekommer.

Många reptiler som tillhör kyckling ormen familjen har vissa egenskaper. Först kommer många av dem sammandra byte eller försöka spiral runt alla som utgör ett hot mot ormen. Alla av dem kommer att bita när de blir hotade och kan lämna bakom ett öppet sår som är oerhört smärtsamt. Flera av dessa ormar kommer att njuta av små djur som råttor eller andra bytesdjur med så mycket smak som fågel och ägg kyckling. Några av ormar är utmärkta klättrare, ger dem möjlighet att navigera med lätthet genom träd och svälja fågel ägg från boet.

Eftersom kycklingen ormen ofta konsumerar gnagare, en del jordbrukare på landsbygden föredrar att inte döda ormar. Istället fann kyckling ormen nära ett hönshus fångas in och ut i ett skogsområde som är långt bort från höns och ägg. Dessutom kommer många jordbrukare anstränga sig för att försegla kycklingen hus så att möjligheten för ormen att gå in i hönshus minskas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.