Vad är en gel Ant Farm?

I åratal har myra gårdar varit underbar pedagogiska leksaker för barn i åldern 5 år och uppåt. Titta på beteendemässiga egenskaper myror i deras ursprungliga miljö är en fascinerande studie för både barn och vuxna. Traditionellt inhyste Ant Farm i en smal plasthölje fylld med smuts som simulerade naturliga myra miljön. Detta är dock traditionell Ant Farm snabbt ersätts av gelen Ant Farm.

Begreppet gelen Ant Farm är ungefär samma som för vanlig myra gård, men med några till bonusar. I motsats till klassiska smuts fyllda myra gårdar, gelen Ant Farm kräver mycket mindre arbete, så observatörer fritt att titta på vetenskapen i arbetet utan större ansträngning eller underhåll av myra gel kolonin. Det finns ingen vattning eller utfodring behövs-gel innehåller alla näringsämnen och fukt myrorna behöver för att överleva. Av denna anledning är gel myror ses som lätt sällskapsdjur och är en populär present för födelsedagar och andra speciella tillfällen.

Precis som myran gårdar gamla, kan många av de nyare gel myran gårdar sammanlänkade genom rör att bygga större myra samhällen. Den näringsrika gel ingår vanligen färgat blått eller grönt. Vissa gel ant gårdar omfatta även lätta upp baser som hjälper att se tunnlarna myrorna bygga ännu bättre. En brinnande gel Ant Farm kan också dubbelklicka på en intressant nattlampan för ett äldre barn som är för gammal för en nattlampa men som fortfarande inte helt bekväm med fullständigt mörker. Den gel för en gel Ant Farm anländer som en solid i tunna plasthölje som kommer att inrymma myrorna. Tunneldrivning börjar när myrorna läggs på gelen. När myrorna tillsätts, får de arbeta direkt bygga kolonin. Efter några veckor finns normalt tunnlar tillgängliga för observation och studier. Vissa gel myra gårdar ingår ett förstoringsglas för att ge en ännu närmare titt som myror håla och expandera sin koloni.

Beroende på vilken tid på året myra gård är beställt, får myrorna eller inte får ingå. Extrema temperaturer kan döda myrorna. Om myrorna inte levereras med Ant Farm början, beställning instruktioner finns som anger när myrorna kommer att finnas tillgängliga och hur man beställer dem. En gel Ant Farm är ett utmärkt verktyg för att införa småbarn till vetenskapen som också är ett sätt att utforska och lära sig om andra livsmiljöer i ekosystemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.