Vad är en Shedding Blade?

avgivande Bladet har kommit in i populärt användning för hund, och ibland även katt grooming. Inledningsvis var det främst används för hästar, och ibland får och getter, för att minska kappa skjul och hjälpa till att minimera trassel eller möjligheten att håret materia. Regelbundet används för sällskapsdjur eller hästar, kan det hjälpa fånga några hårstrån på gränsen till sprider och hålla pälsen på ett djur ser blank.

utseende avgivande bladet är ganska enkel. Det är oftast en böjd metall bit i en ungefärlig U form, som hålls samman av ett handtag. Normalt Handtaget är gjort av läder, men några plast former har uppstått de senaste åren. Ena sidan av avgivande blad har små, avtrubbade tänder som fångar och avlägsna överskott hår från pälsen. Många dog groomers rekommendera få en utgjutelse blad eftersom det är speciellt bra för att hålla hundar med korta kappor från att sprida hela huset. Du kan använda sprider bladet på längre bestruket hundar, men det tenderar att vara mindre effektiva. Vissa människor svär också genom användning av den på katter, men för de flesta katter, får bladet vara lite större. Sök efter mindre storlek versioner i din lokala djuraffären. Det finns en viss färdighet att använda bladet ordentligt på alla djur. Om du trycker för hårt riskerar du irriterar huden eller du kan orsaka ett djur huden blir torr och fjällig. Även om hästen groomers kan trycka lite hårdare, eftersom bladet kan också bidra bort torkad lera, bör du hålla ett lätt handlag med någon hund eller katt.

Efter avgivande bladet har varit en ganska ny Förutom grooming leveranser för sällskapsdjur får du priset i djuraffärer lite högt, och du brukar hitta de flesta sällskapsdjur tillförsel butiker redovisade kasta knivar med plast istället för läder handtag. Medan du bör definitivt välja mindre kasta knivar för katter och små föda upp hundar, kan du spara pengar om du köper regelbundet häst kasta knivar på en lokal gård utbudet center. Dessa kommer att fungera bra på medelstora till stora hundar och kan spara ett par dollar, eftersom de är mindre "glamorösa" och mindre saluförs än djuraffär typer.

När du börjar använda ett sprider blad på ett djur, håll en bra titta på hundens hud. Om de verkar repa mer, eller visar tecken på irritation, kan du behöva en mjukare borste eller en mjukare teknik med kniven. Å andra sidan, när en hund eller katt hud verkar inte irriterad av detta grooming stöd, kanske du upptäcker att det är fördelaktigt att minska de totala rock skjul, och att hjälpa till att hålla ett djurs päls ren. Slutligen överväga att använda avgivande bladet utomhus eftersom det kan ta bort många hårstrån i taget och skicka dem som flyger åt alla håll, som du inte nödvändigtvis vill ha i ditt hus. Omväxlande, vara beredd att komma ur det vakuum när du är klar med varje grooming session.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.