Vad är en Four Leaf Clover?

A Four Leaf Clover hänvisar till en villfarelse av en tre Leaf Clover planta, den Trifolium repens eller "vita klöver. " Den vitklöver är en djupt grön blommande vinrankor med vita blommor. Det är den ursprungliga Shamrock anläggning i Irland och inofficiella staten symbol. Den Shamrock har redan mäktiga sammanslutningar, och dess tillfällig produktion av ett extra blad gör sällsynt Four Leaf Clover särskilt lycklig. De tre blad av vitklöver har blivit förknippade med den kristna treenigheten, eller Gud Fader , hans son, och den Helige Ande. Extra bladet på Four Leaf Clover som sägs av vissa att stå för Guds nåd. En mindre dogmatisk tolkning är att ett löv står för tro, en annan för hopp, den tredje för kärlek och den sista för lycka. En uppfödare av vitklöver, ok och Zoom, hävdar bara ca 1 av 10000 anläggningar kommer naturligtvis mutera att producera en Four Leaf Clover. De tror stressfaktorer i omgivningen förorsaka mutation, och att en anläggning som muterar regelbundet är ännu ovanligare. Men genom kloning, hydrokultur och andra metoder, ok och Zoom påstår sig ha ökat produktionen av en Four Leaf Clover på Trifolium repens till 1 i 41 anläggningar. Huruvida en avsiktligt konstruerad Four Leaf Clover skulle betraktas som "mirakel" är en annan sak. Ok och Zoom passera uppgift på klöver, ibland lämnar dem för människor att hitta på olika ställen runt London. P

Många myter är förknippade med fyra blad klöver. Att hitta en som inte bara innebär lycka, men under medeltiden var det också tänkt att göra det möjligt för innehavaren att se älvor och sprites planta. Så det var att barn ofta sökt fält för en Four Leaf Clover för att se till den magiska rike andevärlden.

Om jakt efter en Four Leaf Clover, låt er inte luras av bedragare. Det finns många klöver växter som bara bära fyra blad. Pepperwort, även kallad Vatten Clover, och Oxalis är exempel. Oxalis bär klöver blad som är smala vid basen med en rödaktig starburst center, medan Pepperwort blad liknar vitklöver i formen men är lite rundare och en ljusare grön nyans. Ett verkligt sällsynt, kommer Four Leaf Clover från Trifolium repens har oftast en mindre fjärde blad i jämförelse med de andra på strå.

Om du hittar en Four Leaf Clover du anser dig väldigt lycklig faktiskt. När Adam och Eva lämnade Edens lustgård, enligt legenden att Eva höll en Four Leaf Clover. Egendomligt nog är lore av vitklöver anläggningen också förknippas med repellerande ormar, även om det inte verkar fungera i Edens lustgård!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.