Vad är en Butterfly Farm?

En Butterfly Farm är en anläggning som ger upphov fjärilar. Butterfly gårdar leverans fjärilar för planerade utsläpp, zoologiska parker och trädgårdar fjäril, och de finns i många regioner i världen. Flera sammanslutningar för fjäril uppfödare främja fjäril jordbruk och ge stöd till medlemmarna med gårdar av sina egna, till exempel listor över godkända fjäril anläggningar för konsumenterna att rådfråga.

Butterfly jordbruk datum till omkring mitten av 1800-talet, och Det jämförs ofta med biodlingen. Både biodling och fjäril jordbruk kräver en hel del arbete för att hålla insekter frisk och lycklig, och att se till kommande generationer. Vid en fjäril gård, är insekter vårdas genom alla sina stadier i livet, från ägg säckar till larver som nyligen pupated fjärilar, och ofta flera raser av fjärilen är upp på en gång, som kan lägga till komplexiteten att driva Butterfly Farm.

En gemensam användning av fjärilar från en fjäril gård är i butterfly utgåvor på bröllop, begravningar och andra evenemang. En fjäril release kan vara en syn, särskilt när ett stort antal fjärilar är inblandade, och det kan involvera alla gäster på händelsen, eller en handfull utvalda personer att släppa fjärilarna. Utöver ser söt, lägger till en fjäril utsläpp till den ekologiska balansen i samhället, som fjärilar är utmärkta pollinerare.

Butterfly gårdar även leverera fjärilar i zoologiska parker och andra organisationer som upprätthåller fjäril befolkningar, inklusive fjäril trädgårdar . I en fjäril trädgård, finns många arter av fjärilar får flyga fritt i en sluten miljö med en mängd olika blommor från det ursprungliga livsmiljön för fjärilarna. Gästerna kan gå igenom trädgården för att beundra de fjärilar, fjäril trädgårdar används ofta för händelser som insamlingar och företag partier. P

Fjärilar kan också köpas för övergång hemma och runt trädgården från en fjäril gård. Många människor tycker fjärilar visuellt tilltalande, och de försöker odla en population av den färgglada varelser genom att släppa ett parti av dem i trädgården och ge dem attraktiva blommor och växter att använda till mat och husrum. Mest fjäril gårdar upprätthålla listor över vilka fjärilar kan frigöras där, så att fjärilarna inte kommer att ha en negativ inverkan på de miljöer där de släpps.

Om du är intresserad av att se en fjäril gård, kan du leta efter "Butterfly Farm" och ditt område med en sökmotor. Inte alla fjäril gårdar är öppna för allmänheten, eftersom de i första hand sysslar med hälsa och välbefinnande av fjärilar, men många är glada att kunna erbjuda guidade turer för intresserade gäster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.